Ege Postası
Geri

Hacıosmanoğlu: Trabzonspor başkanı olduk ama padişah gibi olmayacağız

Trabzonspor’un yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, camianın bütün dinamiklerini Trabzonspor etrafında toplamak için mücadele edeceklerini söyledi. Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor başkanı olduk ama padişah gibi olmayacağız.” dedi.Trabzonspor’un,...
Hacıosmanoğlu: Trabzonspor başkanı olduk ama padişah gibi olmayacağız
Haberler / Spor
27 Mayıs 2013 Pazartesi 13:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Trabzonspor’un yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, camianın bütün dinamiklerini Trabzonspor etrafında toplamak için mücadele edeceklerini söyledi. Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor başkanı olduk ama padişah gibi olmayacağız.” dedi.

Trabzonspor’un, 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılan olağanüstü genel kurulunda aldığı 1571 kulübün 15. başkanı seçilen Hacıosmanoğlu, kendisine oy veren, vermeyen herkese teşekkür etti. ‘Trabzonspor başkanı konuşmaz, icraat yapar’ diyen Hacıosmanoğlu, şunları söyledi:

“Biz zamanında konuştuk, artık icraat zamanımız geldi. Yalnız hiç kimse merak etmesin. Güçlü liderler yanlarında kendilerinden güçlü insanlar da taşır. Türk futbolunu temizlememiz için güçlü olmamız lazım. Emek hırsızlarına karşı dik durmak lazım. Ben konuşmayacağım ama yönetim kurulumuzda çok değerli arkadaşlarımız var.” ifadelerini kullandı.

MÜCADELENİN ADI KAVGAYSA KAVGACIYIZ

Kendisi için hep ‘kavgacı, Trabzonspor’un başkanı olursa aynı şeyleri yapar mı’ yakıştırmalarının yapıldığını hatırlatan Hacıosmanoğlu, “Biz o koltuğun ne kadar kutsal olduğunu, orada nasıl oturulması gerektiğini biliyoruz. Bizim kavgamız haksızlıklara karşı mücadeleydi." diyerek şöyle devam etti:

"Mücadelenin adı kavgaysa kavgacıyız. Fakat Trabzonspor başkanı olarak bizim bunu yapmamız mümkün değil. Ama yine Türk futbolunu kirletin, kendi çıkarı için kullanan insanlarla belki bizden de çok daha iyi mücadele edecek Sebahattin Çakıroğlu diye bir kardeşimiz var. Benim yapacaklarımdan daya iyisini yapacağından emin olabilirsiniz.”

Trabzonspor başkanı olduğunu, padişah gibi olmayacağını ifade eden İbrahim Hacıosmanoğlu, kendilerini verilen görevin, Trabzon sevdalılarına hizmet etmek olduğunu dile getirdi. Hacıosmanoğlu, bu güvene layık olmak için camiaya hizmet etmeye çalışacaklarının altını çizdi. Trabzonspor’da birliği başkanın sağlaması gerektiğine de vurgu yapan Hacıosmanoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“Biz şuandan itibaren gurur ve hassasiyetlerimiz bir kenara bırakarak, özveriyle bu güçlü camianın bütün dinamiklerini Trabzonspor etrafında toplamak ne pahasına olursa olsun asli görevlerimizdendir. Bundan hiç endişeniz olmasın. Bugüne kadar verdiğim bütün sözlerin arkasında duracağımı sizler biliyorsunuz. Kendi içimizdeki yapılanmayı tamamladıktan sonra Trabzonspor’un Türk futbolunda büyük misyon sahibi olduğunu, Türk futbolunun namusunu paydaşlarıyla gelecek nesillere adaletli bir Türk futbolu bırakmak için çok büyük gayret sarf edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Daha öncesi söylemlerimizle insanların gönlünde bir yer edinmiştik, artık bunun zamanı geçti. Sizlerin ve bu camianın desteği ile bu camiaya layık hizmetler yapmayı nasip eder. Onun coşkusunu da hep beraber yaşarız.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası