Ege Postası
Geri

Halfeti Kaymakamlığı'ndan ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Şanlıurfa'nın Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SYDV) Müdürü Ahmet Oğuz, Kalkan köyüne bağlı Kınık mezrasında yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek, SYDV aracılığıyla çeşitli...
Halfeti Kaymakamlığı'ndan ihtiyaç sahibi ailelere yardım
Haberler / Güncel
27 Ağustos 2013 Salı 12:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şanlıurfa'nın Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SYDV) Müdürü Ahmet Oğuz, Kalkan köyüne bağlı Kınık mezrasında yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek, SYDV aracılığıyla çeşitli yardımlarda bulundu.

    Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na kayıtlı olan ihtiyaç sahibi ailelerin durumlarını yerinde görüp inceleyen Kaymakam Mehmet Keklik, Kınık mezrasında ikamet eden yardıma muhtaç durumda bulunan aileleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Keklik, bu evlerde yaşayan çocukları da ihmal etmeyerek onlara oyuncak hediye ederek bir süre sohbet etti. Kaymakamdan oyuncak alan çocukların mutlulukları gözden kaçmadı. Yardıma muhtaç aileler hakkında Kaymakam Mehmet Keklik’e bilgi veren SYDV Müdürü Ahmet Oğuz, yardıma muhtaç durumda olan ailelere verilmek üzere hazırlanan yardım paketlerini sahiplerine teslim etti.

Kaymakam Mehmet Keklik yaptığı açıklamada görevlerinin fakir aileleri bulmak, sorunlarını dinlemek ve onlara yardımcı olmak olduğunu belirterek, maddi durumu iyi olmayan ailelere yardımların devam edeceğini söyledi. Bu tür ziyaretlerle fakir ve yardıma muhtaç ailelerle bire bir görüşerek talep ve isteklerini dinlediklerini vurgulayan Kaymakam Keklik, "Her vatandaşımızın sorunlarıyla, taleplerine cevap vermek için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Ziyaret ettiğimiz aileler, SYDV'ye kayıtlı olup kendilerine gıda ve nakdi yardımlar yapılmaktadır. Gerçekleştirdiğimiz böylesi ziyaretlerle bu konumda bulunan ailelerimize moral vermeye çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası