Ege Postası
Geri

Hasırcı: Gaziantep’in sanayi alanındaki gayretlerini bir kez daha ortaya koydu

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İlker Hasırcı, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan ‘Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ sıralamasına Gaziantep’ten giren 27 firmayı kutladı. Hasırcı, bu rakamın...
Hasırcı: Gaziantep’in sanayi alanındaki gayretlerini bir kez daha ortaya koydu
Haberler / Güncel
27 Ağustos 2013 Salı 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hür Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İlker Hasırcı, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan ‘Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ sıralamasına Gaziantep’ten giren 27 firmayı kutladı. Hasırcı, bu rakamın Gaziantep’in sanayi alanındaki gayretleri bir kez daha ortaya koyduğunu söyledi.

    Konuyla ilgili açıklama yapan Hasırcı, "Geçtiğimiz yıl verilerine dayanılarak yapılan ve Türkiye sanayisi adına önemli verilerin yer aldığı rapor ve 2013 yılı aylık ihracat rakamları gösteriyor ki, dünyanın içinden geçtiği dar boğazdan Türkiye ve Gaziantep en minimum seviyede etkilenme gayreti içindedir. Bu manada değerlendirmek gerekirse ilk ve ikinci 500 listesinde yer alan firmalarımızı tebrik ediyor tüm üyelerimize örnek olmasını ümit ediyorum. HÜRSİAD olarak üyelerimizin başarılı çalışmalarının devamlılığı adına çalışmalarımız devam edecektir." dedi.

    Gaziantep’in, geçen yıla göre firma sayısını artırmasının önemli olduğuna dikkat çeken Hasırcı, “Gaziantepli sanayicilerimiz yine farklılıklarını ortaya koyarak, istihdam ve ihracattaki görevini başarıyla yerine getirmiştir.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası