Ege Postası
Geri

Göğsünde bulunan 12 santimetre genişliğindeki tümör başarı ile alındı

Göğsünde aşırı büyüme şikayeti ile Karaman Özel Selçuklu Hastanesine tedavi için giden M.E (16) tedavi sonrası genel cerrahi uzmanı Op.Dr.Zihni Kocaerkek'in teşhisi üzerine tümör tespit edildi.Ameliyat ile 12 santimetre genişliğindeki...
Göğsünde bulunan 12 santimetre genişliğindeki tümör başarı ile alındı
Haberler / Güncel
27 Ağustos 2013 Salı 11:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göğsünde aşırı büyüme şikayeti ile Karaman Özel Selçuklu Hastanesine tedavi için giden M.E (16) tedavi sonrası genel cerrahi uzmanı Op.Dr.Zihni Kocaerkek'in teşhisi üzerine tümör tespit edildi.
Ameliyat ile 12 santimetre genişliğindeki tümör başarı ile alındı. Ameliyat sonrası hastanın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

    Özel Selçuklu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Zihni Kocaerkek ameliyatla ilgili olarak açıklama yaptı. Kocaerkek, "Cytorsarkoma Pholloides memede büyük boyutlara ulaşan genellikle yüzde 90 ve üzerinde bening karakterlerde görülen iyi huylu bir tümördür. Genellikle genç bayanlarda daha sık karşımıza çıkmaktadır ve memede ani büyümelere neden olur. Hastamızda sol memede yaklaşık 12 santimetre boyutunda bir kitle şeklinde idi. Yapılan incelemelerde operasyonla alınması gerektiğini ilettim. Hastamızdaki kitleyi sol meme dokusunun kısmi içine alacak şekilde çıkarttık. Hastamızın operasyon sonrası herhangi bir problemi olmadı. Kitle tekrar incelenmek için patolojiye gönderildi. Hastamızı şifa ile taburcu ettik. Ayrıca bu vakayı bilimsel bir toplantıda sunmak istiyorum. Hastamıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası