Ege Postası
Geri

Erzurum'da Zafer Bayramı provası

Erzurum Yakutiye ilçesinde sabah saatlerinden öğle vaktine kadar bazı yollar 30 Ağustos Zafer Bayramı provası sebebiyle araç trafiğine kapatıldı.     Bayram provaları nedeniyle Hastaneler, Paşalar ve Cemal Gürsel Caddesi...
Erzurum'da Zafer Bayramı provası
Haberler / Güncel
27 Ağustos 2013 Salı 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum Yakutiye ilçesinde sabah saatlerinden öğle vaktine kadar bazı yollar 30 Ağustos Zafer Bayramı provası sebebiyle araç trafiğine kapatıldı.

    Bayram provaları nedeniyle Hastaneler, Paşalar ve Cemal Gürsel Caddesi ile bu caddelere çıkan bütün yollar kapatıldı. Provaların yapıldığı Havuzbaşı ve Hastaneler Caddesi ve çevresinde polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Tören alanından geçiş yapacak vatandaşların üst araması yapıldıktan sonra geçişlerine izin verildi.

    Provalar, askeri tören birlikleri ve motorize ekiplerin Havuzbaşı'ndaki yapımı devam etmekte olan Kent Meydanı alanında yerlerini almasıyla başladı. Vali, Büyükşehir Belediye Başkanı ve 9. Kolordu Komutanı'nın temsilen tören aracının, birlikleri selamlamasının ardından askeri bando eşliğinde tören geçidi yapıldı.

    Provaların ardından kapatılan yollar yeniden araç ve yaya trafiğine açıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası