Ege Postası
Geri

Sanatçı Oktay Ertuğrul, Başkan Selmanoğlu'nu ziyaret etti

Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek’in eşi Elazığlı TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Oktay Ertuğrul, İzmir Elazığ Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Ak ve beraberindeki heyet, Elazığ Belediye Başkanı...
Sanatçı Oktay Ertuğrul, Başkan Selmanoğlu'nu ziyaret etti
Haberler / Güncel
27 Ağustos 2013 Salı 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek’in eşi Elazığlı TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Oktay Ertuğrul, İzmir Elazığ Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Ak ve beraberindeki heyet, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nu ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretle ilgili bir değerlendirme yapan İzmir Elazığ Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Ak, kendilerini kabul ettiği için Başkan Selmanoğlu'na teşekkür etti. Nejat Ak, "Elazığ’ın bağrından kopmuş Elazığlı Türk Halk Müziği ve TRT sanatçısı Oktay Ertuğrul’u İzmir’den memleketine getirerek, hemşerileriyle buluşturmak için buradayız. Kardeşimiz kendi dalında sanatında bana göre bir numaradır. Elazığlılarımızın kendisini ve eşi Umut Hanım'ı bağırlarına basacağına inanıyor ve tüm Elazığlı hemşerilerimizin değerli kardeşimize desteklemelerini istiyorum." dedi.

Elazığlı Türk Sanat Müziği Sanatçısı Oktay Ertuğrul ise "Gurbetteki Elazığlılardan biriyim. Buradaki hemşerileri hep kıskanıyorum. Ben Hedi’liyim köyümün toprağında türkülerle yolculuğum başladı. Ondan sonra konservatuara ve TRT yolculuğum başladı. Memleketimizi oralarda en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. İnşallah bundan sonrada en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim. İnşallah seneye bir tane Elazığ türküleriyle albüm yapacağım. TRT Yurttan Sesler Korosu'nda inşallah Elazığımızın türkülerini elimden geldikçe kıymetli Elazığlı sanatçılarıyla birlikte okuyorum ve okumaya da devam edeceğim. Elazığlı biri olarak memleketimle gurur duyuyorum." diye konuştu.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu da, "değerli hemşerimizi kendi memleketinde görmekten son derece mutlu olduk. Bizler arkadaşlarımız nerede başarılı olacaksa onların yanında olduk Elazığ’ın her nefesi neredeyse onlar birlikte olmaya da devam edeceğiz. Sanatıyla güzel işler yaptığını en içten dileklerimle inanıyorum. Kendilerine başarılar diliyorum ve kendilerini seviyoruz." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ise Sanatçı Oktay Ertuğrul, Başkan Selmanoğlu’na yeni çıkarmış olduğu albümü imzalayarak hediye etti. Başkan Selmanoğlu da misafirlerine Elazığ yöresine ait sekiz köşe şapka, yemeni, çayda çıra ve Harput figürü hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası