Ege Postası
Geri

Engelli çocukların yüzü tekerlekli sandalyeyle güldü

Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Düllük ve Atabek mahallerinde ikamet eden 3 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.     Düllük Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı...
Engelli çocukların yüzü tekerlekli sandalyeyle güldü
Haberler / Güncel
27 Ağustos 2013 Salı 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Düllük ve Atabek mahallerinde ikamet eden 3 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.

    Düllük Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, engelli çocuğu bulunan İrfan Temiz’in evini ziyaret etti. İrfan Temiz ile bir süre sohbet eden Fadıloğlu, Temiz’in engelli kızı Zeynep için bir adet tekerlekli sandalye hediye etti. Çocuğu için getirilen tekerlekli sandalyeyi Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun elinden alan baba İrfan Temiz’in mutluluğu gözlerinden okundu. Çocuğu için Şehitkamil Belediyesi’nden tekerlekli sandalye isteğinde bulunduğunu ve isteğinin yerine geldiğini dile getiren baba İrfan Temiz, "Bu zamana kadar hiç kimse bize böyle bir yardımda bulunmadı. Tekerlekli sandalye için Şehitkamil Belediyesi’ne müracaatta bulunduk. Bunun üzerine Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu harekete geçerek engelli çocuğuma tekerlekli sandalye getirdi." dedi.

    Daha sonra Atabek Mahallesi’ne geçen Fadıloğlu, burada ikamet eden Köroğlu ailesinin evine geçti. Burada engelli Habip ve Rabia kardeşleri ziyaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, bir tekerlekli sandalye de Habib’e hediye etti. Engelli vatandaşlara yardım etmek için ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, "Doğuştan özürlü iki engelli kardeşimiz. Tabi çocuklarımız belli bir yaşa gelince ve kiloları da artınca ailelerin çocukları taşıması da zorlaşıyor. Sağ olsun muhtarımız sayesinde haberdar olduk ve hemen çocuklarımıza tekerlekli sandalye ulaştıralım dedik. Şayet ihtiyaç duyulduğunda ikisine de ayrı tekerlekli sandalye vereceğiz. Tabi kızımızın kucakta taşınması daha kolay ama oğlumuzun kilosundan dolayı biraz sıkıntı oluyor. Bunun için tekerlekli sandalyemizi ikisine birden getirdik. Rabbim acil şifalar versin, devletimize zeval vermesin." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası