Ege Postası
Geri

Halk koşusunun ikinci etabı tamalandı

35. Vodafone İstanbul Maratonu'nda halk koşusunun ikinci etabı olan 15 kilometrelik parkuru, yarışmacıların Eminönü'ne varması ile tamamlandı. Bitiş noktasına varan sporculara muz, çikolata ve meyve suyu verildi. Koşu şartlarına göre bitiş...
Halk koşusunun ikinci etabı tamalandı
Haberler / Güncel
17 Kasım 2013 Pazar 13:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
35. Vodafone İstanbul Maratonu'nda halk koşusunun ikinci etabı olan 15 kilometrelik parkuru, yarışmacıların Eminönü'ne varması ile tamamlandı. Bitiş noktasına varan sporculara muz, çikolata ve meyve suyu verildi. Koşu şartlarına göre bitiş noktasına zamanında gelen sporcular sertifika aldı.

Boğaziçi Köprüsü’´nün gişelerinin yaklaşık 300 metre gerisinden başlayan 15 kilometre halk koşusu Eminönü İstanbul Ticaret Üniversitesi önünde son buldu. Koşuya katılan binlerce yerli ve yabancı sporcuya bitiş noktasından geçtikten sonra ikram verildi. Görevliler tarafından verilen ikram poşetlerinin içinde muz, çikolata, meyve suyu ve hatıra madalyası çıktı. Sporcuların ayaklarına takılan çip sayesinde kimin kaç dakikada bitiş noktasına ulaştığı kaydedildi. Buna göre sertifika belgelerine sporcunun kaç dakikada koşuyu tamamladığı yazıldı.

Binlerce kişinin katıldığı maratonda sertifika verilmesi sırasında ara ara tartışma yaşandı. Bazı sporcular, kalabalık içinde ezilme tehlikesi geçirdiğini belirterek tepki gösterdi.

Organizasyon sponsoru Vodafone internet sitesinden yaptığı duyuruda, maraton koşucuları için zaman sınırının 5 saat 30 dakika olduğu bildirildi. Bu süreden sonra tüm parkurun trafiğe açılacağı ve halen parkurda bulunan koşucular kaldırımdan koşmaya devam edebileceği belirtildi. Bu süre içinde parkuru tamamlayamayan sporcuların herhangi bir hak iddia edemeyeceği de ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası