Ege Postası
Geri

Hamza Dağ'dan CHP'li Öztrak'a jet yanıt: Vizyonsuzluğunuza 21 yıldır şahitlik ediyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın Ömer Çelik ile ilgili sözlerine sosyal medya hesabından jet yanıt verdi. AK Partili Dağ, ‘Eminiz ki eğlenerek değil not ederek ve öğrenerek izlediniz. Asıl sizin şuna karar vermeniz gerekir; siz CHP’nin mi yoksa Erdoğan düşmanlığının mı sözcüsüsünüz?’ sözleriyle tepki gösterdi. Öte yandan Dağ, 'Bu projeyi kavrayamamanıza şaşırmıyoruz. Zira vizyonsuzluğunuza 21 yıldır yakından şahitlik ediyoruz.’ sözleriyle CHP'li Öztrak'a yüklendi.
Hamza Dağ'dan CHP'li Öztrak'a jet yanıt: Vizyonsuzluğunuza 21 yıldır şahitlik ediyoruz!
Haberler / Politika
4 Ekim 2023 Çarşamba 18:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik bugün yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, 'Sözlerini kınıyoruz. Bu Meclis 2 kez gazi olmuştur. Gelinen nokta vahimdir, Kılıçdaroğlu adına bile üzücü... Emine Erdoğan’ın faaliyetleri ile ilgili söyledikleri çok daha vahim. Dünyanın her tarafında, gelişmiş ülkeler bu tür faaliyetlere destek verir. Sıfır Atık projesi bir BM kurumudur. Sıfır Atık’la ilgili BM’de danışma kurulu kuruldu. İlgili bakanların bu sürece katılmasından daha doğal ne olabilir. Bir kişi anlamaz o da Kılıçdaroğlu. Sıfır Atık projesi küreselleşmiştir.’ demişti.

Çelik’in bu sözlerine CHP Sözcüsü Faik Öztrak sosyal medya hesabından ‘Ömer Çelik’i eğlenerek izledik. Bir karar versin; Kendisi AK Parti’nin mi Yoksa Erdoğan ailesinin mi sözcüsü?’ sözleriyle tepki göstermişti.

CHP’li Öztrak’ın bu yanıtına ise AK Parti Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ’dan jet yanıt geldi.

AK Partili Dağ, ‘Eminiz ki eğlenerek değil not ederek ve öğrenerek izlediniz. Asıl sizin şuna karar vermeniz gerekir; siz CHP’nin mi yoksa Erdoğan düşmanlığının mı sözcüsüsünüz? Ayrıca Sıfır Atık projesi, küresel çapta takdir gören ve Emine Erdoğan Hanımefendi’nin öncü olarak kabul edildiği değerli bir projedir. Bu projeyi kavrayamamanıza şaşırmıyoruz. Zira vizyonsuzluğunuza 21 yıldır yakından şahitlik ediyoruz.’ Sözleriyle tepkisini ortaya koydu' sözleriyle tepki gösterdi.

İşte o paylaşım:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası