Ege Postası
Geri

Hamzaoğlu: Hedefimiz Beşiktaş maçından üç puanla ayrılmak

Spor Toto Süper Lig'de, hafta sonu Beşiktaş'ı konuk edecek Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, hedeflerinin maçtan üç puanla ayrılmak olduğunu söyledi.        Akhisarspor, 19 Nisan...
Hamzaoğlu: Hedefimiz Beşiktaş maçından üç puanla ayrılmak
Haberler / Spor
17 Nisan 2013 Çarşamba 19:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto Süper Lig'de, hafta sonu Beşiktaş'ı konuk edecek Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, hedeflerinin maçtan üç puanla ayrılmak olduğunu söyledi.

        Akhisarspor, 19 Nisan Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını, teknik direktör Hamzaoğlu nezaretinde Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde sürdürdü.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş maçının zor geçeceğini bildirdi. Sonuçta Beşiktaş ile oynayacaklarını dile getiren Hamzaoğlu, "Kimse kolay olduğunu söyleyemez. Bu maçtan önce üst üste aldığımız iki tane galibiyet var. Ortaya koyduğumuz bir mücadele var. Beşiktaş maçından da hem iyi futbol hem de iyi mücadele ile üç puan ile ayrılmayı hedefliyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var. Kolay olmadığını da biliyoruz. İnşallah maçı istediğimiz gibi de bitiririz." dedi.

Beşiktaş ile berabere kalmaları durumunda iki puan az almış ve iki puan kaybetmiş olacaklarına değinen Hamzaoğlu, "Tabi herkes bir puan kazanmışız gibi düşünebilir ama bizim acilen üçer, üçer puan almamız lazım. Biz, kim olursa olsun kim ile oynarsak oynayalım, hedefimiz kesinlikle üç puan. Biz ulaşırız, ulaşamayız o ayrı bir düşünce ama bizim hedefimiz her maçtan üç puan alabilmek. Bu maçada bu şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah iyi bir mücadele edip bunu hak ederiz." diye konuştu.

Takamın kendine güveninin iyi olduğunu ve futbolcuların Beşiktaş maçına iyi hazırlandıklarını aktaran Hamzaoğlu, "Bu iki galibiyet tabi ki ayaklarımızı yerden kesmedi. Henüz hiç bir şey başarmış değiliz. Lig de kalmayı garantilesek bile biz sezon sonuna kadar aynı ciddiyetle, aynı mücadeleyi sürdürmeye devam edeceğiz. Şu anda her şey yolunda gidiyor. Biz bu ligde kalacağımıza inanıyoruz. Yani nasıl olur bilmiyorum ama kalacağımıza inanıyoruz ve bu kalmamızı sağlayacak puanları son haftalara bırakmadan toplamayı amaçlıyoruz. Dediğim gibi bunu başaracak gücümüz var, inşallah başarırız." dedi.

        Öte yandan bir grup öğrenci öğretmenleriyle birlikte tesislere gelerek futbolcularla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

        Ayrıca, takım geçen hafta galip geldiği için ‘251 Bin Dev Öğrenci Projesi’ kapsamında öğrenciler 5 bin liralık galibiyet primini takım kaptanı Emrah Eren'e teslim etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası