Ege Postası
Geri

Hepsinin keyfi yerinde

İzmir Fuarı’nın bu yılki yeni projesi “Çocuk Köyü” çok beğenildi: Anne ve babaların gözü arkada kalmıyor; emin ellerdeki çocuklar gönlünce eğleniyor.
Hepsinin keyfi yerinde
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Eylül 2013 Perşembe 09:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir Enternasyonal Fuarı’nı dolaşırken küçük çocuklarını bırakacak “emin eller” arayan anne ve babalar, aradıkları “güvenli” yeri sonunda buldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN Anaokulları işbirliği ile bu yıl ilk kez yaşama geçirilen Fuar Çocuk Köyü, çok önemli bir talebi karşılamış oldu.
Ailelerin çocuklarını İZELMAN’ın uzman eğitici personeline güvenle bırakıp fuarı gezebileceği Çocuk Köyü’nde 3 – 7 yaş arasındaki çocuklar için Hacivat Karagöz gösterisi, çocuk tiyatrosu, langırt, eski sokak oyunları ve çocukların yaratılılıklarını kullanarak el becerilerini geliştirecek etkinlikler yer alıyor. Ayrıca çocuk alanı içerisindeki oyun parkında çocuklar öğretmenler eşliğinde oyunlar oynuyor. Etkinlikler süresince çocuklara patlamış mısır, pamuk helva, şerbet ve macun dağıtılıyor. Göl Yanı Çim Alan’da kurulan Fuar Çocuk Köyü 16.00 ile 23.00 saatleri arasında 10’u uzman eğitici personel olmak üzere toplam 35 personelle hizmet veriyor. Renkli bir ortamda çocuklar hem eğleniyor hem de fuar heyecanı yaşıyor. Ayrıca ziyaretçilere “Benim Fuarım, Benim Masalım, Benim Fuarım Benim Öyküm” kitabı ücretsiz olarak dağıtılıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası