Ege Postası
Geri

Hizbullah ile muhaliflerin çatışması Lübnan'a sıçradı:13 ölü

Suriye'de Humus'un stratejik kasabası Kuseyr'de devam eden Hizbullah ve muhaliflerin çatışması Lübnan'a da sıçradı. Çatışmalarda şu ana kadar 13 kişinin öldüğü belirtildi.Hizbullah ve muhalifler arasında şiddetli çatışmaların özellikle...
Hizbullah ile muhaliflerin çatışması Lübnan'a sıçradı:13 ölü
Haberler / Dünya
3 Haziran 2013 Pazartesi 17:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Suriye'de Humus'un stratejik kasabası Kuseyr'de devam eden Hizbullah ve muhaliflerin çatışması Lübnan'a da sıçradı. Çatışmalarda şu ana kadar 13 kişinin öldüğü belirtildi.
Hizbullah ve muhalifler arasında şiddetli çatışmaların özellikle Lübnan'ın Suriye sınırındaki Bailbek bölgesi ile ülkenin kuzeyindeki Cebel Muhsin'de yoğunlaştığı bildiriliyor. Cebel Muhsin'deki çatışmalarda 14 kişinin yaralandığı ifade ediliyor.
Muhalifler, Lübnan'da Hizbullah'ın üslerinden biri olarak kabul edilen Bailbek bölgesine 18 havan topu fırlattıklarını duyurdu.
Bu arada Suudi Arabistan'da toplanan Körfez Arap Ülkeleri İşbirliği Konseyi, Hizbullah'ın Kuseyr'e müdahalesini kınadı. Körfez ülkelerindeki Hizbullah'ın çıkarlarının gözden geçirileceği vurgulandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası