Ege Postası
Geri

Hoşcan: Eskişehirspor’da güven unsurunu yeniden sağlayacağız

Eskişehirspor Kulübü Başkan adayı Mesut Hoşcan, Haziran ayında yapılacak Genel Kurul’da ‘Önce güven’ sloganıyla yönetime talip olduklarını söyledi. Eskişehirspor için hedeflerini açıklayan Hoşcan, “Biz geldiğimizde Eskişehirspor’u...
Hoşcan: Eskişehirspor’da güven unsurunu yeniden sağlayacağız
Haberler / Spor
26 Mayıs 2013 Pazar 16:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eskişehirspor Kulübü Başkan adayı Mesut Hoşcan, Haziran ayında yapılacak Genel Kurul’da ‘Önce güven’ sloganıyla yönetime talip olduklarını söyledi.

Eskişehirspor için hedeflerini açıklayan Hoşcan, “Biz geldiğimizde Eskişehirspor’u bu güven unsurunu yeniden ortaya koyacağız. Zarar gören imajımızı da yeniden iyi noktalara çekeceğiz. Her sene ligde iyi yerlere vararak şampiyonluk hedefi olan bir takımla, Avrupa Kupaları’na gitmek istiyoruz.” diye konuştu.

Eskişehirspor önümüzdeki ay yapacağı Genel Kurul ile yeni başkan ve yönetim kurulunu seçecek. Mevcut başkan Halil Ünal’ın henüz başkanlığını açıklamadığı Genel Kurul için Eskişehirspor’da ilk başkanlığını açıklayan Mesut Hoşcan oldu. Hoşcan, düzenlediği tanıtım toplantısıyla kendisinin ve yönetiminin hedeflerini anlattı.

Öncelikli hedeflerinin Anadolu takımların içerisinde Eskişehirspor’un hak ettiği değeri yeniden kazandırmak olduğunu söyleyen Hoşcan, “Biz Anadolu’da efsane olan sözü tutulan güvenilir bir takımdık. Biz bu imajımızı bu güven unsurunu yeniden ortaya koymak istiyoruz. Bugün yönetimsel zafiyetlere baktığımız zaman sözü tutulmayan, güven vermeyen bir mevcut yönetim durumu var. Biz geldiğimizde Eskişehirspor’u bu güven unsurunu yeniden ortaya koyacağız. Zarar gören imajımızı da yeniden iyi noktalara çekeceğiz.” dedi.

AVRUPA KUPALARINDA OLAN BİR TAKIM KURACAĞIZ

Yönetim ve taraftarın bir araya gelmesiyle oluşacak gücün hedeflere ulaşılmasında önemli olacağını kaydeden Hoşcan, Eskişehirspor’u şampiyonluk hedefinde ve Avrupa Kupaları’nda oynayan bir takım haline getirmek istediklerini ifade etti.

Hoşcan, “Her kulvarda kendisine ve camiasına da yürekten kenetlenmiş bir takım olarak şampiyonluk hedefi olan ve her sene Avrupa Kupaları’na gitmek istiyoruz.” diye konuştu.

Mesut Hoşcan’ın aday yönetim kurulunda bulunan Mustafa Akgören ise, önce güven sloganıyla yola çıktıklarını ve taraftar ile bütünleşerek başarıya ulaşmak istediklerini ifade etti.

“Çünkü Eskişehirspor taraftarının yönetim kuruluna karşı ciddi bir güven problemi vardı. Bu güven bunalımı Eskişehirspor taraftarını maçlara gelişini, gidişini Eskişehirspor sevgisini doya doya yaşamasına engelliyordu.” diyen Akgören, Eskişehirspor taraftarına karşı şeffaf olacaklarını söyledi. Akgören, şunları söyledi:

“Bizim Eskişehirspor taraftarının çok aydın bir kitlesi var. Hesabını kitabını çok iyi bilen, kulübünün bütçesiyle, geçmişi ve geleceği ile çok fazla ilgilenen bir taraftar potansiyeline sahibiz. Bu yüzden Eskişehirspor taraftarı incelediğinden ve takip ettiğinden dolayı kulübüne ve mevcut yönetimine kırgındı. İşte biz bu kırgınlıkları aşacağız. Eskişehirspor taraftarına şeffaf olacağız.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası