Ege Postası
Geri

Trabzonspor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu devam ediyor

Trabzonspor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu yapılıyor. 19 Mayıs Spor Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda, başkan adayları delegeleri hitap ediyor.Kürsüye ilk gelen başkan adayı Emre Aksoy, Trabzonspor’u ayağa kaldırmaya geldiğini...
Trabzonspor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu devam ediyor
Haberler / Spor
26 Mayıs 2013 Pazar 13:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Trabzonspor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu yapılıyor. 19 Mayıs Spor Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda, başkan adayları delegeleri hitap ediyor.

Kürsüye ilk gelen başkan adayı Emre Aksoy, Trabzonspor’u ayağa kaldırmaya geldiğini söyledi. Delegelerin destek vermesi halinde bu kongrenin Trabzonspor’un talihini değiştireceğini ifade eden Aksoy, bordo-mavili kulübünü uluslar arası standartlarda yeniden yapılandıracaklarını belirtti. Aksoy, seçilmeleri halinde yapacakları ilk işin de çok geniş bir transfer harekatı başlatmak olduğunu dile getirdi.

Diğer adaylardan Hakan Kulaçoğlu, sadece Trabzonspor’un değil, Türk futbolunun geleceği için göreve talip olduklarını ifade etti. Türk futbolunun temizlenme şansının biraz ertelendiğini söyleyen Kulaçoğlu, mevcut bazı çevrelerin bu kirli çarkın dönmesi için çaba gösterdiğini savundu.

KULAÇOĞLU SEÇİLİRSE MUSTAFA REŞİT AKÇAY GÖREVE GELECEK

Trabzonspor’un başarıya giden yolda her şeyi mubah görme gibi bir anlayışa sahip olmadığını anlatan Kulaçoğlu, bordo-mavili kulübün Türk futbolunun geleceği için ilkeli duruşunu sürdürmesi gerektiğini dile getirdi. Kulaçoğlu, yargı sürecinin ardından da ‘şampiyonluk kupasının’ müzelerine geleceğine inandığını kaydetti.

Bazıları gibi süslü püslü masallar vadetmediklerini anlatan Kulaçoğlu, öz be öz Trabzon ürünü bir Trabzonspor vadettiklerini ifade etti. Kulaçoğlu, Trabzonspor’un, pilot takım 1461’in başarılı teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay ile büyük bir yürüyüşe çıkacağını ifade ederek, seçilmeleri halinde Akçay’ı göreve getireceklerinin sinyalini verdi.

Trabzonspor’un akılcı bir yönetime ihtiyacı olduğunu kaydeden Kulaçoğlu, kulübün en kolay bulduğu şeyin para, en zor bulduğu şeyin ise iyi yönetim olduğunu savundu.

Metin Atasoy da kulübün bugünkü durumun kimseyi memnun etmediğini söyledi. Kulübün ciddi problemleri olduğunu anlatan Atasoy, ancak bunların da çözülemeyecek sorunlar olmadığını, camianın birlik olarak bunun üzerinden geleceğine inandığını belirtti. Atasoy, kulübü haksız rekabet ortamından kurtarıp, her alanda rekabet edebilecek hale getireceklerini ifade etti. Atasoy, daha önce ‘Sadri Şener’e hakkımı helal etmiyorum’ sözlerinin yanlış açıkladığını iddia ederek, Şener’den özür diledi ve tüm hakkını helal ettiğini belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası