Ege Postası
Geri

Nakıboğlu’nun sporcuları teakwondoda 5 madalya aldı

Gaziantep’te düzenlenen Taekwondo Yıldızlar Okul Takımları İl Birinciliği müsabakalarına ilk kez katılan Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu sporcuları üç ayrı kategoride 5 madalyanın sahibi oldu.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün...
Nakıboğlu’nun sporcuları teakwondoda 5 madalya aldı
Haberler / Spor
26 Mayıs 2013 Pazar 15:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziantep’te düzenlenen Taekwondo Yıldızlar Okul Takımları İl Birinciliği müsabakalarına ilk kez katılan Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu sporcuları üç ayrı kategoride 5 madalyanın sahibi oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2013-2014 eğitim öğretim yılında Gaziantep’İ temsil edecek il karması takımlarının belirlenmesi amacıyla düzenlediği müsabakalarda kızlar ve erkeklerde 80 sporcu mindere çıktı. Gazikent Spor Salonu’nda yapılan seçmelerde Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu’ndan 59+ kiloda Fatma Betül Atılgan ikincilik ipini göğüslerken, Nagihan Kaplan üçüncü, Ecem Oruç ise dördüncü oldu. Betül Özyetkin 44 kiloda, Elif Karadağlı ise 41 kiloda üçüncülük elde etti. Toplamda beş madalya birden alan Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu sporcuları taekwondoda başarısını tescilledi.

Taekwondo Antrenörü Gülşen Alçay, “İlk kez katıldıkları müsabakadan beş derece ile dönen sporcu öğrencilerimi kutluyorum. Onların bu başarısını Gaziantep’e armağan ediyoruz. Sporcularımızın başarılarını daha da yükseğe çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Alt yapıdan yetişen çocuklarımız ileride Gaziantep'imizi şampiyonalarda ve olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edecektir. Bizlere desteklerini esirgemeyen Güney Eğitim Kurumları’nın değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası