Ege Postası
Geri

Hotar, Tire'de SGK binasının açılışına katıldı: İstikrar vurgusu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Nükhet Hotar Tire’de, Sosyal Güvenlik Kurumu binasının açılışına katıldı. Halkın yoğun katılımıyla gerçekleşen açılışa parti üyeleri yanı sıra Tire'nin önde gelen isimleri de katıldı. Hotar, Tire'de SGK binasının açılışında konuştu
Hotar, Tire'de SGK binasının açılışına katıldı: İstikrar vurgusu!
Haberler / Yerel Politika
22 Ekim 2015 Perşembe 13:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Tire SGK binasının açılış töreninde konuşan Hotar, “Söylediğiniz, istediği her şeyi yapacağız. Maalesef 7 Haziran seçimlerinin bitiminden beri ülkemizdeki huzur ve barış ortamı bozulmaya çalışılıyor. Merak etmeyin Türkiye çok büyük bir ülke. Ülkemizde gözü olanlara bu fırsatı vermeyeceğiz. Devletimizin ilgili kurumlarının çok kararlı olduğunu görüyoruz. Bize oy veren herkesin bizde hakkı var. Bunun karşılığını da vermek istiyoruz. Siz bizim arkamızda olduktan sonra Tükiye’ye de, İzmir’e de, Tire'ye de, insanlığa da daha çok katkı sağlanacaktır” dedi.



1 Kasım’dan sonra gelişim ve değişim devam edecek
AK Parti’nin iktidar döneminde SGK’nın tek çatı altında toplanması ve yeniden yapılanmasının ülkeye sağladığı kazanımlara değinen ve her ilçelerde açılan SGK Merkezlerinin vatandaşların ihtiyaç duyduğu her an hizmette olduğunu belirten Hotar, 1 Kasım’dan sonra AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesiyle gelişim ve değişimin devam edeceğini vurguladı.  Tire ilçesinde istenilen fakültenin en kısa sürede tamamlanması için desteklerinin sürdüğüne dikkat çeken Hotar, “İzmir - Tire yolu için de çalışmalar devam ediyor. 1 Kasım bu yatırımlar için çok önemli. 1 Kasım sonrasında tüm eksiklerimizi tamamlayarak Türkiye’de istikrarı devam ettireceğiz. Tire’de açılan SGK binamız da buradan yararlanacak 30 bin kişi ve ailelerine hayırlı olsun” diye konuştu.



Gençlerimizin dünya ile yarışması için AK Parti şart
Tire’deki açılışın ardından Çiğli'de Bitlisliler Derneği ile yemekte buluşan Hotar, “Geçmişi hatırlayalım. AK Parti iktidar da olmadığı dönemlerde Bitlis'e kim ne kadar yatırım yaptı ya da ne yatırımlar oldu. Bunları yapmak bizim görevimiz. Biz Türkiye'yi uluslararası platformda ilk sıralardaki ülkeler arasında bulunmasını sağlayan siyasi partiyiz. AK Parti'nin gitmesini isteyenlere soruyorum biz gidince ne olaca? Analar ağlayacak, ekonomi, birlik, bütünlüğümüz ve istikrar bozulacak. Oy kullanacak gençlerimiz AK Parti ile büyüdü. Gençlerimizin dünya gençleri ile yarışması için bizim iktidarda olmamız gerek. Bu seçim Türkiye'nin kazanımlarının, istikrarının, birlik ve bütünlüğünün korunacağı bir seçim. Biz eksiklik ve yanlışlarımızı kabul ediyoruz. Ama bunları düzeltmek adına yeni bir döneme ihtiyacımız var. Sosyal politika, yerlilik, ekonomi, uluslararası ilişkiler, uyguladığı ve uygulanacak projelerde AK Partinin alternatifi yok” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası