Ege Postası
Geri

İHH, Yozgat’ta 100 ihtiyaç sahibi aileye gıda paketi dağıtacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Yozgat’ta Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gıda yardımında bulundu. Yardım kapsamında 100 aileye gıda paketi dağıtıldı. İHH Yozgat Gönüllüsü Salih Erbek,...
İHH, Yozgat’ta 100 ihtiyaç sahibi aileye gıda paketi dağıtacak
Haberler / Genel
9 Temmuz 2013 Salı 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Yozgat’ta Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gıda yardımında bulundu. Yardım kapsamında 100 aileye gıda paketi dağıtıldı.

İHH Yozgat Gönüllüsü Salih Erbek, yaptığı açıklamada İHH’nın her zaman yoksul insanların yanında yer aldığını söyledi. Erbek, "İHH'nın dünyanın neresinde yardıma muhtaç bir topluluk varsa onların yardımına koşarken, ülkemizde de her zaman yoksulların yanında yer almaktadır. Ramazan ayı dolayısıyla yoksul olan ailelere verilmek üzere, içerisinde 70 lira tuturında kuru gıda, yağ, çay ve şekerin bulunduğu gıda paketlerini 100 aileye dağıtacağız." dedi.

İHH’nın yoksullara yardım yaparken, hayırsever vatandaşların desteğine ihtiyaç duyduğunu anlatan Erbek, "Zekatlarınızı İHH aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz. Bu yıl da yapılan yardımlar sayesinde İHH, iyiliği yeryüzüne yaymak için 81 ülke ve bölgede Türkiye’de 66 şehirde çalışmalar yürütülmektedir. Zekat ve diğer bağışlarınız, çeşitli yollarla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaktadır." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası