Ege Postası
Geri

İKAYDER, BUGİAD’ı ziyaret etti

İnsan Kaynakları ve Yöneticileri Derneği (İKAYDER) Başkan Yarımcısı Oğuzhan Karagül, Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fuat Er’i ziyaret etti. Oğuzhan Karagül, kurumlarda yer alan insan kaynakları...
İKAYDER, BUGİAD’ı ziyaret etti
Haberler / Genel
16 Nisan 2013 Salı 11:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnsan Kaynakları ve Yöneticileri Derneği (İKAYDER) Başkan Yarımcısı Oğuzhan Karagül, Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fuat Er’i ziyaret etti.

Oğuzhan Karagül, kurumlarda yer alan insan kaynakları yöneticilerine, gündemde yer alan yasal süreçler hakkında bilinçlendirici çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Mevzuat ve kanunların hükümet tarafından iyi niyetle hazırlandığını, ancak bazı eksik yanlarının da bulunduğunu ifade eden Karagül, şöyle konuştu: "Bazı yasal boşluklar maalesef var. Bunun yanında yetişmiş uzman İK personeli az. Eğitimlerle bunların yetiştirilmesi gerekiyor. İK uzmanlığı konusunda üniversitelerimize de artık iş düşüyor. Biz bu noktada işimizi severek yapıyoruz. Paylaşmayı önemsiyoruz. KOBİ’lere açık bir bilgi havuzumuz var. Bilgiye ulaşma noktasında elimizden geleni yapıyoruz."

Daha önceleri şirketlerde muhasebe veya personel departmanı tarafından yürütülen insan kaynakları süreçlerinin, yeni yasal mevzuatlar ile daha profesyonel hale geldiğini hatırlatan BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er ise şunları kaydetti: "Sanırım burada İK uzmanlarına ve sizlere büyük görevler düşüyor. Her işletme, yasal süreçte yapılması gereken her şeyi belgelendirmek zorunda."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası