Ege Postası
Geri

İNSİAD üyesi inşaatçılar iftarda buluştu

İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD), iftar programlarından 4.'sünü Angelecoma'da İnşaat Komitesi üyelerine yönelik gerçekleştirdi.     İNSİAD Başkanı Ahmet Akıskalı ve İnşaat komitesi üyelerinin tamamının...
İNSİAD üyesi inşaatçılar iftarda buluştu
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 10:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD), iftar programlarından 4.'sünü Angelecoma'da İnşaat Komitesi üyelerine yönelik gerçekleştirdi.

    İNSİAD Başkanı Ahmet Akıskalı ve İnşaat komitesi üyelerinin tamamının katıldığı iftarda konuşan İNSİAD İnşaat komitesi Başkanı Hakan Ergül, ”Mübarek Ramazan ayında İnşaat grubu üyelerimizle birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğumu belirtmek istiyorum.” dedi.

    İNSİAD olarak tüm komite üyelerimizle ayrı ayrı iftar programı düzenlediklerini söyleyen İNSİAD Başkanı Ahmet Akıskalı, “İNSİAD olarak üyesi olduğumuz Çatı kuruluşumuz TUSKON 80 ilde faaliyet göstermekte olup 212 Dernek ve 7 federasyonla bu gün Türkiye’nin en yaygın sivil toplum örgütü olarak 55 bin üyeyi temsil eden 120 bin firmanın bulunduğu TUSKON’da Türkiye’nin ilk 500 firmasından 110’u bulunmaktadır. TUSKON’nun yurtdışı çalışmaları çok güzel devam ediyor. Nerdeyse her gün yurtdışından işadamları ülkemize geliyor, TUSKON’nun bu rüzgarından İNSİAD olarak da faydalanmaya çalışıyoruz. İnegöl’ün ekonomik değerleri sadece Mobilyadan ibaret değil, Mobilyanın yanı sıra tarım da, turizm de ve tüm sektörlerde çalışabileceğimiz değerler bulunmaktadır. Bunlardan biriside İnşaat sektörümüz. Eğer iyi çalışırsak ve ortaklık kültürünü hayata geçirebilirsek bu sektörümüzün de yurtdışında çalışabileceğini düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası