Ege Postası
Geri

İlyasköy Mahallesi'ndeki iftarda devlet-millet kaynaşması yaşandı

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde düzenlenen yemekte bir araya gelen yüzlerce kişi, iftarı birlikte açmanın mutluluğunu yaşadı.        Ev sahipliğini Samsun...
İlyasköy Mahallesi'ndeki iftarda devlet-millet kaynaşması yaşandı
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 10:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde düzenlenen yemekte bir araya gelen yüzlerce kişi, iftarı birlikte açmanın mutluluğunu yaşadı.

        Ev sahipliğini Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın yaptığı iftara, İlkadım eski Belediye Başkanı TBMM Müşaviri Erdoğan Tok, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel, meclis üyeleri, daire başkanları, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

        İftar sırasında kısa bir konuşma yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yemeğe katılan herkese teşekkür etti. Yılmaz, “Bizi yalnız bırakmadığınız için Rabbim hepinizden razı olsun. Ramazanınız mübarek olsun. Yaklaşan Kadir geceniz ve onu takip eden Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Hepinize en derin saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

        İftara gelen vatandaşların sofralarını tek tek gezen Başkan Yılmaz, iftardan sonra akşam namazını kıldığı İlyasköy Camii’nin avlusundaki çay ocağında mahallelilerle bir araya geldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası