Ege Postası
Geri

Fekeliler belediyenin iftar sofrasında buluştu

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ilçede 2 bin kişiye iftar verdi.İftarda MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP MYK Üyesi Yılmaz Tankut, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve vatandaşlar katıldı....
Fekeliler belediyenin iftar sofrasında buluştu
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ilçede 2 bin kişiye iftar verdi.

İftarda MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP MYK Üyesi Yılmaz Tankut, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Sel, iftara katılan vatandaşlara teşekkür ederek, “Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Hep birlikte el ele vererek Karacaoğlan diyarını daha da güzelleştireceğiz.” dedi. Feke’nin birlik ve beraberliğini yansıtan, semazen gösterileriyle de renklendirilen iftarda konuşan MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. İzgioğlu, “Şu mübarek Ramazan sofralarında ‘Allah’ım vatanımı böldürtme, kardeşi kardeşe düşürtme, kötülükte ısrar edenleri de kahr-u perişan eyle’ duası edilmekte. Dua müminin silahıdır.” diye konuştu.

Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da, “Herkesin çok duyarlı olması gereken günlerdeyiz. Önce Allah’a sonra sizlere güveniyoruz. Sizin varlığınız bu vatanın, bu milletin varlığının teminatıdır.” ifadesini kullandı.

Yılmaz’dan sonra söz alan Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de ülkenin, milletin beka sorununu yaşadığı çok sıkıntılı bir süreçten geçtiğini söyledi.

Semazen gösterileriyle biten iftarda protokol, ilçede kalıcı hizmetler gerçekleştiren Başkan Sel’i tebrik etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası