Ege Postası
Geri

Yıldırımhan Mezunlar Derneği'nde ihtiyaç sahiplerine iftar

Mersin'de Özel Yıldırımhan Mezunları ve Mensupları Derneği (YIL-DER) ile Kimse Yok mu Derneği ihtiyaç sahipleri vatandaşlara iftar verdi.Mersin merkez Toroslar ilçesi Kuva-i Milliye İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına...
Yıldırımhan Mezunlar Derneği'nde ihtiyaç sahiplerine iftar
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 10:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mersin'de Özel Yıldırımhan Mezunları ve Mensupları Derneği (YIL-DER) ile Kimse Yok mu Derneği ihtiyaç sahipleri vatandaşlara iftar verdi.

Mersin merkez Toroslar ilçesi Kuva-i Milliye İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yıldırımhan Mezunlar Derneği üyeleri kazanların başına geçerek konuklarına yemekleri kendileri dağıttı.

YIL-DER Başkanı İlker Uğur, ailelerinden ve okullarından aldıkları eğitimle iş hayatına atıldıklarını dikkat çekti. İçinde yaşadıkları toplumun gerçeklerine ve ihtiyaçlarına duyarsız kalmadıklarını ifade eden Uğur şöyle devam etti: "Kendi işlerimizi büyütmeye çalışırken etrafımızdaki insanların da ihtiyaçlarını dikkate alarak projeler üretmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Bu çerçevede Ramazan ayı münasebetiyle kendi imkanlarımızla ihtiyaç sahiplerine iftar vermek istedik. Katkılarında dolayı tüm mezunlarımıza ve Kimse Yok Mu Derneği Mersin şubesine teşekkür ediyoruz. Tüm iş adamlarımızı böyle güzel günlerde hayırda yarış yapmaya davet ediyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası