Ege Postası
Geri

İZSU'da sürpriz atama

İZMİR Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü'nde Haziran ayında kurulan iki yeni daire başkanlığına sürpriz atamalar yapıldı. Yerel seçimlerden sonra AKP'den istifa eden ve bağımsız kalan Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Yusuf Kenan Çakar'ın eşi mühendis Figen Dinler Çakar Tesisler Daire Başkanı oldu.
İZSU'da sürpriz atama
Haberler / İzmir
28 Haziran 2014 Cumartesi 11:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde seçimler sonrası gerçekleşen kadro değişim ve yenilemesinin ardından, Haziran ayında Meclis kararıyla İZSU'da kurulan iki yeni daire başkanlığına atamalar gerçekleşti. AKP Grup Başkan Vekili olduğu dönemde Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na yönelik muhalefetin sözcüsü olarak yaptığı konuşmalarla tanınan ancak son yerel seçimlerden sonra AKP'den istifa eden ve bağımsız kalan Yusuf Kenan Çakar'ın eşine ünvan verildi. İZSU Su İsale ve Dağıtım Dairesi Başkanlığı bünyesinde mühendis olarak çalışan, kızak görevde bulunduğu bilinen Figen Dinler Çakar yeni kurulan Tesisler Daire Başkanlığı'na getirildi.

Yeni kurulan Şebekeler Daire Başkanlığı'na İsmail Özcan getirildi. Özcan'dan boşalan Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı'na ise Satılalma Müdürü Erdal Çapan atandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası