Ege Postası
Geri

İftar sonrası hentbol sezonu açılışı yapıldı

Bayan Hentbol Süper Ligi'ne yükselen Gaye Spor Kulübü, iftar yemeği ile sezon açılışını yaptı. Ankara Yenimahalle Belediyesi İlkadım Salonu'nda düzenlenen iftara Belediye Başkanı Fethi Yaşar da katılarak sporcuları yalnız bırakmadı.Yenimahalle...
İftar sonrası hentbol sezonu açılışı yapıldı
Haberler / Spor
2 Ağustos 2013 Cuma 11:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayan Hentbol Süper Ligi'ne yükselen Gaye Spor Kulübü, iftar yemeği ile sezon açılışını yaptı.
Ankara Yenimahalle Belediyesi İlkadım Salonu'nda düzenlenen iftara Belediye Başkanı Fethi Yaşar da katılarak sporcuları yalnız bırakmadı.

Yenimahalle gençlerini kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracak her türlü faaliyeti desteklediklerini vurgulayan Yaşar, spora yönelen gençlerin hayatta daha başarılı olduğunu söyledi. Yaşar, "Belediye olarak amatör spor kulüplerine destek olmaya devam edeceğiz. Bugün buradaki tüm sporcu kardeşlerimi ayrıca kutluyorum. İlçemizin adını yücelttiler." dedi.

FUTSAL DA İDDİALI

Bu sene açtıkları futsal branşında da iddialı olduklarının altını çizen Kulüp Başkanı Savaş Şahin, "Gayemiz başarılı olmaktı ve inançla çıktığımız bu yolda tüm engelleri aştık. Önümüzde zorlu ama yine başarılarla dolu geçecek bir sezon var. Bu yolda tüm oyuncularımıza başarılar dileriz. Bu zorlu yolculuğumuzda bizi hiç yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Fethi Yaşar’a da kulübümüz adına teşekkür ediyorum." dedi.

Şahin, Başkan Yaşar'a katkılarından dolayı günün anısına plaket verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası