Ege Postası
Geri

İkinci kez nikahlanan çiftin tanıkları çocukları oldu

İZMİR’in Güzelbahçe İlçesi'nde 2 yıl önce boşanan Asım Erhan Nalbant ile eşi Sitara Akgün’ü, çocukları barıştırdı. Yeniden nikah masasına oturan çiftin şahitliğini de, çocukları üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Özgür ve ablası 23 yaşındaki İrem Nalbant yaptı.
İkinci kez nikahlanan çiftin tanıkları çocukları oldu
Haberler / İzmir
8 Ocak 2013 Salı 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR Güzelbahçe'de oturan 56 yaşındaki Asım Erhan Nalbant, 26 yıllık eşi 49 yaşındaki Sitare Akgün ile iki yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrıldı. Oğulları üniversite öğrencisi Özgür ile kızları İrem, anne ve babalarının boşanmalarının ardından geçen 2 yılda  büyük üzüntü yaşadı. Çocuklar, anneleri ve babalarıyla konuşarak yeniden biraraya gelmelerini istedi. Çift, çocuklarının isteği üzerine yeniden nikah masasına oturdu. Yakınlarının katıldığı törende, çiftin nikahını Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce kıydı, tanıklığı ise çocukları yaptı.

Yeniden evlendikleri için çok mutlu olduğunu söyleyen Asım Erhan Nalbant, "Yeniden biraraya mimarları olan oğlum ve kızıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan İnce, evlenme cüzdanını çiftlerin yeniden bir araya gelmelerinde başrol oynayan kızları İrem'e verdi ve "Bu cüzdana sahip çık" diyerek ömür boyu mutluluklar diledi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası