Ege Postası
Geri

İl Başkanı Köktaş: Devasa projeler AK Parti ile gerçekleşiyor

Alaçam ilçesini ziyaret eden AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Türkiye'deki demokrasinin üzerindeki gölgeleri AK Parti’nin kaldırdığını söyledi. Alaçam İlçe Teşkilatı'yla Öğretmenevi bahçesinde bir araya gelen ve burada konuşma...
İl Başkanı Köktaş: Devasa projeler AK Parti ile gerçekleşiyor
Haberler / Genel
12 Temmuz 2013 Cuma 18:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Alaçam ilçesini ziyaret eden AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Türkiye'deki demokrasinin üzerindeki gölgeleri AK Parti’nin kaldırdığını söyledi.

Alaçam İlçe Teşkilatı'yla Öğretmenevi bahçesinde bir araya gelen ve burada konuşma yapan Başkan Köktaş, dünyada yaprak kıpırdamazken, Türkiye'nin bütçesinden kaynak harcamadan mega projeleri bir bir AK Parti iktidarının hayata geçirdiğini belirtti. Milyarlarca lira harcayarak vatandaşın konforlu yaşaması için otoyollar, tüneller ve viyadüklerle illeri birbirine bağladıklarını söyleyen Köktaş, “Türkiye'nin geçmişte 100 lirasının 86 lirasını faize verdiğini, şu anda aynı paranın 87 lirasının yatırıma harcandığını da belirtmek istiyorum. Türkiye, 2002'de adeta sınırları içerisine hapsolmuş, seyahate gidenlerin sınır kapılarında kötü muamele gördüğü, kapılardan çevrildiği, şu anda ise 78 ülkeyle vizeleri kaldıran bir Türkiye var. İşte güçlü Türkiye budur. Bugün Türkiye, yatırımlarda, ulaşımda, sağlıkta, eğitimde 80 yıla sığdırılamayan hizmetlerin 3 katını 5 katını başarmış durumdadır. Bu da istikrarın ve güvenin bir eseridir. Türkiye'de değişen tek şey iş yapmasını bilen, iş üretmesini bilen milletin derdiyle dertlenen bir AK Parti iktidarı var. Bu da demokrasinin, hizmetin kapısını açtı." diye konuştu.

Çevre olaylarını bahane ederek yapılanları tüm Türkiye’nin gördüğünü sözlerine ekleyen Köktaş, “Halkımız artık bu oyunların farkında. Türkiye, eski Türkiye değil. Milletimiz eskiden olduğu gibi zalimin zulmü karşısında boyun büken millet olmaktan çıkmıştır. Türkiye’ye 11 yılda çağ atlatan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki AK Parti iktidarına, millet iradesine yönelik ortaya konan karanlık tezgah fark edilerek büyük oyun bozuldu." dedi.

AK Parti Alaçam Teşkilatı toplantısına Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçe ve belde kurucuları, mahalle yönetim kurulu üyeleri, köy temsilcileri, sandık yönetim kurulu üyeleri, sandık kurulu başkanları, müşahitler ve okul bina sorumluları ve çok sayıda halk katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası