Ege Postası
Geri

Bursa'da, otobüsçülerle belediye anlaştı, kartlı sistem yeniden başlıyor

Geçtiğimiz ay çeşitli gerekçelerle Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bütünleşik kart sisteminden çıkan ve araç içinde para ile bilet kesme sistemini başlatan Özel Halk Otobüsleri Odası, yeniden kartlı sisteme dönüyor. Bursa Büyükşehir...
Bursa'da, otobüsçülerle belediye anlaştı, kartlı sistem yeniden başlıyor
Haberler / Genel
12 Temmuz 2013 Cuma 17:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Geçtiğimiz ay çeşitli gerekçelerle Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bütünleşik kart sisteminden çıkan ve araç içinde para ile bilet kesme sistemini başlatan Özel Halk Otobüsleri Odası, yeniden kartlı sisteme dönüyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Özel Halk Otobüsçüleri Odası arasında yaşanan gerginlik tatlıya bağlandı. Taleplerinin yerine getirilmediğini iddia eden Özel Halk Otobüsçüleri Odası'na bağlı 355 yeşil otobüs, bütünleşik kart sisteminden çıkarak, araç içinde para ile bilet kesmeye başlamıştı. Yaklaşık bir ay devam eden bu uygulamanın ardından Özel Halk Otobüsçüleri Odası Başkanı Ramazan Umur, Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy ile bir araya geldi. Burulaş'ta yapılan ve toplu ulaşım sisteminde yaşanan gelişmelerin ele alındığı toplantıda taraflar masadan uzlaşma ile kalktı.

Halk otobüslerinin yarından itibaren Bukart sistemine geçmeleri konusunda mutabakata varıldı. Görüşmede ayrıca Burulaş ile özel halk otobüsleri arasındaki işbirliğinin artırılması, toplu ulaşımı geliştirici düzenlemelerin hem işletme sahipleri hem de yolcuların talepleri dikkate alınarak uygulamaya geçirilmesi kararlaştırıldı. Özel halk otobüslerindeki hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik olarak Burulaş'ın bilgi ve tecrübelerinden yararlanacak olan Özel Halk Otobüsleri Odası'nın şirketleşmesine yönelik adımlar da atılmış olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası