Ege Postası
Geri

'BTSO’yu uzmanlık merkezi yapacağız'

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yapılan seçimlerin ardından görevi Celal Sönmez’den devralan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası yeni Başkanı İbrahim Burkay’a tebrik ziyaretinde bulundu. Çiçeği burnundaki BTSO Başkanı Burkay’a...
'BTSO’yu uzmanlık merkezi yapacağız'
Haberler / Genel
12 Temmuz 2013 Cuma 17:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yapılan seçimlerin ardından görevi Celal Sönmez’den devralan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası yeni Başkanı İbrahim Burkay’a tebrik ziyaretinde bulundu.



Çiçeği burnundaki BTSO Başkanı Burkay’a görevinde başarılar dileyen Bozbey “Bursa’nın en önemli ekonomik kuruluşu olan ve kentin dünyaya açılan kapısı konumundaki BTSO’nun yeni dönemde de ülke ekonomisine ve kentin gelişimine katkıda bulunacak başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum” dedi.


BTSO’nun yeni Başkanı İbrahim Burkay’ı tebrik eden Başkan Mustafa Bozbey, “BTSO, Burkay başkanlığında işadamı ve sanayicilere daha fazla ışık tutacaktır” diye konuştu.


BTSO’nun yeni dönem faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgi veren Başkan İbrahim Burkay ise, BTSO’nun daha üretken ve çalışkan bir hale gelmesi için gayret göstereceklerini söyledi.


BTSO’ da kurumsal olarak da yeni bir yapılanmaya gittiklerin anlatan Burkay, “Burada hem kurum olarak Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nı hem de Bursa iş dünyasını yönetebilecek kabiliyetlere sahip bir konuma getirmemiz lazım. Burasının bir uzmanlık merkezi olması gerekiyor. Sadece bürokrasinin yürütüldüğü bir yer değil, aynı zamanda iş dünyasını bütün dinamikleri ile besleyebilme kabiliyeti olan bir uzmanlık merkezi olmalı.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası