Ege Postası
Geri

İl Genel Meclisi'nde Değirmenci'ye darbe

İzmir İl Genel Meclisi’nin CHP Grubu, başkan vekilliği, il encümeni ve komisyon üyelikleri seçimi için toplandı.
İl Genel Meclisi'nde Değirmenci'ye darbe
Haberler / İzmir
30 Mart 2013 Cumartesi 11:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Grup başkan vekilliği yarışı, dört yıldır bu görevi yürüten Hüseyin Mumcuoğlu ile Doğan Albayrak arasında geçti. İlk tur oylamanın öncesinde İl Başkanı Ali Engin yönetmeliği okuyarak seçimde salt çoğunluğa bakılacağını söyledi. Mumcuoğlu 45, Albayrak ise 44 oy aldı, ikinci tura geçildi. Ancak Engin oylamanın uzamaması için en fazla oyu alanın seçilmesini önerdi. Önerinin kabul edilmesinin ardından yapılan ikinci tur oylamada Albayrak 48, Mumcuoğlu ise 42 oy aldı. Albayrak son dönem grup başkan vekili seçildi.

Özer Örnek, Mehmet Soğukkuyu, Süleyman Gedik, Metin Tunus ve Halil Kabasakal da il encümen üyeliklerine seçildi. Meclis Başkanı Serdar Değirmenci’nin desteklediği Mumcuoğlu’nun grup başkan vekilliği, Hikmet Demirci, Metin Palaoğlu ve Adnan Saygılıer’in de encümen üyeliklerine seçilememesi “darbe” olarak değerlendirildi. Değirmenci ise seçimi kaybeden adayların yeteri kadar çalışmadıklarını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası