Ege Postası
Geri

İlçe danışma meclis toplantıları non-stop!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, ilçe danışma meclisi toplantılarına devam ediyor. Ekim ayı ilçe danışma meclisi toplantıları Seferihisar, Dikili, Balçova, Urla, Narlıdere, Güzelbahçe, Çeşme, Kınık, Bergama ve Foça’da aynı gün start aldı. Ak PArti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, bugüne kadar her zaman teşkilatımızın sesine kulak verdik, vermeye de devam edeceğiz. Biz teşkilatımızın taleplerini, teşkilatımızın sesini seçimden seçime dinleyenlerden değiliz. Bizi teşkilatımız tanıyor ve biliyor.” dedi.
İlçe danışma meclis toplantıları non-stop!
Haberler / Yerel Politika
16 Ekim 2012 Salı 16:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -AK Parti İzmir İl Başkanlığı, ilçe danışma meclisi toplantılarına devam ediyor. Ekim ayı ilçe danışma meclisi toplantıları Seferihisar, Dikili, Balçova, Urla, Narlıdere, Güzelbahçe, Çeşme, Kınık, Bergama ve Foça’da aynı gün start aldı. Seferihisar, Urla ve Balçova’nın ilçe danışma meclisi toplantılarına İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve Milletvekili İlknur Denizli katılırken, Dikili ve Bergama’ya İl Başkan Yardımcısı Nazmi Kalyoncu, Narlıdere’ye Milletvekili Rıfat Sait, Güzelbahçe’ye İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, Çeşme’ye Milletvekili Nesrin Ulema, Kınık ve Foça’ya Milletvekili Hamza Dağ katıldı. İlçe Danışma Meclisi Toplantıları’nın seçime kadar her ay devam edeceğini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “Bu toplantılar AK Parti’nin tüzüğünde net olarak açıklaması yapılmış toplantılardır. Parti faaliyetlerine ve önemli siyasal, ekonomik ve sosyal gelişmelere karşı teşkilatın ve halkın bakışını belirlemek ve ona göre politikalar oluşturmak amacıyla partililerden oluşan danışma meclisleri toplanır, burada bir yol haritası belirlenir. Partinin il ve ilçe düzeyindeki çalışmalarını gözden geçirmek, kademeler arasındaki çalışma ve işbirliğini sağlamak, örnek çalışmaları duyurmak, sorunları tahlil etmek, yerel ve genel hizmetleri gözden geçirmek amacıyla düzenlediğimiz danışma meclisi toplantıları her ay yapılacak. Bugüne kadar her zaman teşkilatımızın sesine kulak verdik, vermeye de devam edeceğiz. Biz teşkilatımızın taleplerini, teşkilatımızın sesini seçimden seçime dinleyenlerden değiliz. Bizi teşkilatımız tanıyor ve biliyor.” dedi.

 

URLA’DA TEŞKİLAT TEK VÜCUT

 

İlçe Danışma Meclisleri kapsamında Urla Hakan Çeken Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Urla İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na teşkilat mensuplarının ilgisi yoğundu. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı M.Atilla Kaya, İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Aziz Demir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri İzzettin Mizan ve Mustafa Cenger’in katıldığı toplantı AK Parti Urla İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı’nın açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra AK Parti Urla İlçe Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Ercan Ergüçlü ve AK Parti Urla İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdem Özdemir’in konuşmalarıyla devam eden toplantıda köy ve mahalle başkanları da söz alarak beklentilerini sıraladılar. Urla’daki toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, ilçedeki birlik ve beraberliğin kendisini oldukça sevindirdiğini belirterek yerel seçim sürecinde bu birlikteliğin hedefe ulaşma noktasındaki en büyük rehber olacağını düşündüğünü ifade etti. Urla’daki teşkilatın coşkusu ve heyecanının karşılıksız kalmayacağının altını çizen Ömer Cihat Akay, “AK Parti olarak, teşkilatımızın bu coşkusunu, bu vefasını, bu teveccühünü hiçbir zaman nazarı dikkatimizden uzak tutmadık, tutamayız. AK Parti olarak, milletimizle hep aynı istikamete baktık, aynı dili konuştuk, gönül birliği içinde olduk, milletimizle tam bir muhabbet zeminini oluşturduk. Bu zemini asla kaybetmeyeceğimizi herkesin bilmesini istiyorum.” dedi. Konuşmasında yerel seçimlerin öne alınması ile ilgili tartışmalara da değinen AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “Seçimler demokrasinin en önemli aracıdır. Seçimler, demokrasinin tazelenmesidir, güç bulmasıdır. Seçimler, iktidarın da, muhalefetin de, muhalefet partilerinin de millet tarafından test edilmesi, gözden geçirilmesidir. Millet, seçimler yoluyla iradesini, tercihini beyan eder, seçimler yoluyla emanetini dilediğine yükler. Emaneti taşıyanlar için de seçim süreçleri kendilerini muhasebe etme, kendilerini milletin aynasında ölçüp biçme sürecidir. Biz seçime her daim hazırız. Seçime hazır olmayanların tavrını bu millet görüyor ve ona göre de değerlendirecektir. Seçim ister yarın olsun, ister bir yıl sonra olsun bizim için fark etmez.” ifadesinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası