Ege Postası
Geri

İlköğretime yönelik 'Çevre Çiçekleri' isimli tiyatro oyunu sahnelendi

Adıyaman Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün organizesiyle ilköğretim öğrencilerine yönelik 'Çevre Çiçekleri' isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 'Temiz Türkiyem Çevre Çiçekleri...
İlköğretime yönelik 'Çevre Çiçekleri' isimli tiyatro oyunu sahnelendi
Haberler / Kültür - Sanat
7 Mayıs 2013 Salı 16:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adıyaman Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün organizesiyle ilköğretim öğrencilerine yönelik 'Çevre Çiçekleri' isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 'Temiz Türkiyem Çevre Çiçekleri Projesi' kapsamında, ilköğretim 4. sınıf öğrencilerine yönelik tertip edilen oyun, Belediye Konferans Salonu’nda icra edildi. 40 dakika devam eden ve 2 perdeden oluşan oyunda, çocuklara çevre konusunda bilinçlenmeleri ve sorumluluk sahibi olmaları konusunda anlamlı mesajlar verildi. İlk gün yoğun ilginin gösterildiği tiyatro, 10 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek ve günde 3 seans sahnelenecek.

Ayrıca, tiyatro etkinliği dolayısıyla çocuklara 'Çevre Müfettişi' adlı kimlik kartları dağıtıldı. Üzerinde kendi isimleri yazılı olan kimliklerine kavuşan öğrenciler, gördükleri çevre sorunlarını yetkililere bildirecek. Çevrenin korunması ve geliştirilmesinde karşılaştıkları sorunları aktarmakla görevli çevreci müfettişler sayesinde, çevre sorunlarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası