Ege Postası
Geri

İmam: “Yolculuğumuz, yaşanabilir bir Buca için…”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Aday Adayı Necati İmam, yaşanabilir bir kent yaratma adına yola çıktığını belirterek, “Buca’yı birikimine uygun bir anlayışla, katılımcı bir anlayışla yönetmek için adayım. Amacım, Buca’nın tarihi birikimine ve dinamizmine yakışır işleri halkımızla birlikte gerçekleştirmek. Makamları, halkın söz sahibi olduğu kentler için bir bent değil bir hizmet üretme merkezine dönüştürmektir” dedi.
İmam: “Yolculuğumuz, yaşanabilir bir Buca için…”
Haberler / Yerel Politika
16 Ağustos 2013 Cuma 09:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Ekip çalışmasının önemine vurgu yapan İmam, gelenekten geleceğe Buca’yı sahiplenen ve Bucalı’ya söz hakkı veren demokratik bir anlayışla, kentin geleceğini birlikte kuracaklarını vurguladı. İmam, şunları söyledi: “Bu kentte ekmek yiyorum, bu kentte nefes alıp veriyorum. Bugüne kadar bu kentin kılcal damarlarında hep vardım. CHP Buca İlçe örgütünde yöneticilik, saymanlık; CHP İzmir İl Örgütü’nde Ekonomiden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendim. CHP Kurultay delegeliği onurunu yaşadım. Demokratik kitle örgütlerinin kuruluşunda yer aldım; Atatürkçü Düşünce Derneği’nde üç dönem, Buca Genç İşadamları Derneği’nde iki dönem yöneticilik yaptım. Şirinyer Spor’da sekiz yıl başkanlık yaptım. Kendimi her zaman yaşadığım kentin sakini değil sahibi gibi hissettim. Ailemi, çocuklarımı ve geleceğimi Buca’ya emanet ederek bu sorumlulukları üstlendim. İki dönemdir Buca Esnaf Odası Başkanvekili olarak görev yapıyorum.” 

Destek, her kesimden…

Adaylığıyla ilgili Buca’nın her kesiminden destek aldığının altını çizen İmam, “İzmir’in en önemli yaşam merkezlerinden Buca’yı geleceğe taşımak için ekibimle ve projelerimle hazırım. Birlikte başaracağımız mutlu ve sağlıklı bir gelecek kurmak adına, tüm Bucalıları bu yolculukta benimle yan yana, omuz omuza yürümeye davet ediyorum. İlçemizin ve partimizin yetişmiş düzgün kadrolarıyla, bu kentin yarınlarına yön vermeye talibim. Halkla iletişimimle, tanınırlığımla ve sosyal sorumluluklarımı bugüne kadarki yerine getirme deneyimimle iddialıyım. Bu iddiamla partimizin oyunu yükselterek Bucalı’nın hizmetkarı olacağıma inancım tam” diye konuştu.

“Hizmet, kente değer katmaktır”
İmam, insanların ötekileştirildiği, ülkenin ciddi sıkıntılar yaşadığı ve politik kamplaşmanın yurttaşları ayrıştırdığı bir ortamda “Herkesin Buca’sını kurmak” ve Köy Enstitüsü beşiği bu ilçeden tüm ülkeye aydınlık bir pencere açmak için kendine güveninin tam olduğunu sözlerne ekledi. Yerel seçimlerin sadece Buca seçimi olmayacağını kaydeden İmam, sözlerini şöyle tamamladı: “Mesele, memleket meselesi. Hata yapmayacağız, (ben olmazsam kimse olmaz) demeyeceğiz, ben-merkezli siyaset anlayışının kör dövüşçüleri olmayacağız. Ben herkesin oyuna talibim, herkesin başkanı olacağım. Meslek odalarının, derneklerin, sendikaların da katılacakları demokratik bir platformda, Buca nasıl yönetilirmiş; herkes görecek. Hizmet etmek yalnızca park bahçe yapmak değil, bu kente değer katmaktır. Kente değer katmaya, insanımıza hak ettiği hizmeti vermeye adayım.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası