Ege Postası
Geri

İş kazası sonrası ölen MTA işçisi toprağa verildi

Ankara’da Maden Tetkik Arama(MTA)’ya ait sondaj kampında geçirdiği iş kazasında ağır yaralanan daha sonra ise kaldırıldığı hastanede vefat eden işçi, memleketi Sivas’ta toprağa verildi. MTA’ya ait Ankara’da bulunan sondaj şantiyesinde...
İş kazası sonrası ölen MTA işçisi toprağa verildi
Haberler / Güncel
26 Eylül 2013 Perşembe 15:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara’da Maden Tetkik Arama(MTA)’ya ait sondaj kampında geçirdiği iş kazasında ağır yaralanan daha sonra ise kaldırıldığı hastanede vefat eden işçi, memleketi Sivas’ta toprağa verildi.

MTA’ya ait Ankara’da bulunan sondaj şantiyesinde çalışan işçi Vedat Güler (33) geçirdiği kaza sonrası ağır yaralandı. Kaldırıldığı Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde 3 gün tedavi gören işçi kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Vedat Güler’in cenazesi öğle namazına müteakip Ulu Cami’ye getirildi. Burada kılınan cenaze namazına MTA Genel Müdür Sondaj Daire Başkanı Cengiz Erdem, Genel Maden İş Başkanı Eyüp Alabaş ile MHP İl Başkanı Kürşat Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Çongar ile Ankara, Erzurum, Diyarbakır, Zonguldak, Konya ve İzmir ve Sivas’tan çok sayıda MTA işçisi katıldı.

2 çocuk babası olduğu öğrenilen Vedat Güler cenaze namazının ardından Yukarı Tekke aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası