Ege Postası
Geri

İzmir'de Pet Show 2013’ü çocuklar açtı

İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenen 16. Evcil Hayvan Show (Pet Show 2013)’u çocuklar açtı. Hayvanseverlerle sektör profesyonellerini dört gün süreyle buluşturacak fuar, ilk dakikalarından itibaren büyük ilgi gördü. Pet Show’u,...
İzmir'de Pet Show 2013’ü çocuklar açtı
Haberler / Güncel
26 Eylül 2013 Perşembe 15:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenen 16. Evcil Hayvan Show (Pet Show 2013)’u çocuklar açtı. Hayvanseverlerle sektör profesyonellerini dört gün süreyle buluşturacak fuar, ilk dakikalarından itibaren büyük ilgi gördü. Pet Show’u, hiç ara vermeden 16 yıldır sosyal sorumluluk kapsamında düzenlediklerini belirten Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, “Genç kuşaklara doğa ve hayvan sevgisini aşılamak ve evde bir canlı beslemek isteyenlere doğru bilgiler aktarılmasını sağlamak hedefindeyiz.” dedi.

Her yıl binlerce hayvanseverin ilgi gösterdiği Pet Show'un 4 nolu sergi salonundaki açılış programına, anaokullarından yüzlerce öğrenci de katıldı. Denizin derinliklerinden gökyüzünün maviliklerine kadar birçok doğal yaşam kesitlerinin sunulduğu renkli bir dünyanın kapılarını çocuklar açtı. Genel Müdür Eyigele, burada yaptığı konuşmada, “Evcil hayvanlar, hayatımızın ayrılmaz birer parçasıdır. Hayatımızı paylaştığımız evcil hayvanların bakımı, güncel gelişmelerle farklı boyutlar kazanmaya devam ediyor. Yılda bir kez düzenlediğimiz Pet Show’da, hayvanseverlerimiz ve uzmanlarımız birebir iletişim kurarak bilgi düzeylerini arttırıyorlar. Doğru bilgilerle doğa ve hayvan sevgisini gelecek kuşaklara aktarıyorlar. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, bilgisayarlarında ve televizyonlarında gördükleri birçok hayvanı, ilk kez burada dokunma mesafesinde tanıma fırsatı buluyor. Bizimle birlikte buranın oluşmasına katkı koyan sektör profesyonellerine, uzmanlara ve hayvan dostlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

Köpek kıyafetleri defilesi, televizyon programlarında yeteneklerini sergileyen Tarçın ve Bolo isimli köpekler, “Kedi ile Palyaço” isimli çocuk tiyatrosu ve hayvan figürlü animasyon gösterileri, açılış programını renklendirdi. Pet Show Resim Yarışması ise tatlı bir rekabete sahne oldu. Programın ardından ziyaretçiler, ilgi alanlarına göre stantları gezdi. Pet Show 2013 kapsamında, 4 nolu sergi salonunda yaklaşık 60 stant kuruldu. Evcil hayvanlar, pet, gıda, kafes, elbise, bakım ve eğitim ürünleri, aşı, tıbbi malzemeler, muayene ve hastane ürünleri, akvaryum, ısıtıcılar, aydınlatma, süs balıkları, ilaçlar, su, kum gibi çok sayıda ürün ve hizmet ziyaretçilere tanıtılıyor. Pet Show 2013, 29 Eylül akşamına kadar her gün 11.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası