Ege Postası
Geri

İsfendiyar Zülfikari: Burak Yıldırım'ın ismini bir tesise verebiliriz

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İsfendiyar Zülfikari, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası öldürülen Burak Yıldırım'ın adını bir tesise verebileceklerini söyledi.Halkalı Anafen Dershanesi'nde Fenerbahçeli öğrenciler ile kahvaltıda...
İsfendiyar Zülfikari: Burak Yıldırım'ın ismini bir tesise verebiliriz
Haberler / Spor
25 Mayıs 2013 Cumartesi 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İsfendiyar Zülfikari, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası öldürülen Burak Yıldırım'ın adını bir tesise verebileceklerini söyledi.

Halkalı Anafen Dershanesi'nde Fenerbahçeli öğrenciler ile kahvaltıda bir araya gelen İsfendiyar Zülfikari, böyle bir davette öğrenciler ile bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu belirtti.

Zülfikari, "Benim için çok keyifli bir davet oldu. Bundan sonra Fenerbahçe Kulübü olarak ister sosyal medya ister sosyal etkinlikler olsun seve seve katılacağız bu tür etkinliklere. Yeri gelir futbolcular gelir, yeri gelir yöneticiler gelir, sonuç olarak çocuklar bizim geleceğimiz." dedi.

Öğrenciler ile neler konuştuğu hakkında ise Asbaşkan Zülfikari, "Ben onlara Fenerbahçe'nin bir spor kulübü olduğunu ve dünyada da bu konuda örnek olduğunu sadece futbol değil basketbol, masa tenisi, atletizm gibi branşlarda da başarılı olduğunu ve bundan dolayı da lider olduğumuzu anlattım." diye konuştu.

Fenerbahçe- Galatasaray derbisi sonrası bıçaklanarak öldürülen Burak Yıldırım için Fenerbahçe Kulübü olarak bir tesise adının verilip verilmeyeceği hakkında sorulan bir soruya ise Zülfikari, "Bunu yönetimle değerlendiririz. Ama Burak Yıldırım'ın böyle bir olaya maruz kalması ve vefat etmesi bizi derinden üzdü. Kardeşimizin acısı içimizde sinmedi. Her türlü konuyu yönetimle değerlendirip karar vereceğiz." diye cevaplandırdı.

Öğrencilere Fenerbahçe forması hediye eden Zülfikari, daha sonra çekilen hatıra fotoğrafı sonrası ziyaretini tamamladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası