Ege Postası
Geri

İskilip'te Ramazan ayı şenliği

Çorum’un İskilip Belediyesi tarafından teravih namazı çıkışında şehir parkı karşısında bulunan otoparkta Ramazan Şenliği düzenledi. Şenliğe ilçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz, Belediye başkanı Numan Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü...
İskilip'te Ramazan ayı şenliği
Haberler / Genel
29 Temmuz 2013 Pazartesi 00:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çorum’un İskilip Belediyesi tarafından teravih namazı çıkışında şehir parkı karşısında bulunan otoparkta Ramazan Şenliği düzenledi.

Şenliğe ilçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz, Belediye başkanı Numan Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Selvi, İSKİAD ve AÇELYA derneği üyeleri ile daire amirleri ve ilçe halkı katıldı.

Ramazan şenliği çerçevesinde Kur’an-ı Kerim tilaveti ve semazen gösterisi yapıldı. Naatlar ile kasideler söylendi. Karagöz - Hacivat oyunları ile illüzyon gösterileri düzenlendi.

İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer, "Buradan bir müjde vermek istiyorum. Hükümetimizin yeni çıkarmış olduğu yasa ile beraber ilçemize doğalgaz getirilmesi kesinleşmiş, abonelik çalışmamız bu haftadan itibaren başlayacaktır" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası