Ege Postası
Geri

İskilipli hanımlardan ihtiyaç sahiplerine yardım eli

Çorum'un İskilip ilçesinde faaliyet gösteren Aç Elini Yardıma Bayan Derneği (AÇELYA) Ramazan ayı münasebetiyle yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı yaparak yardım ellerini uzattı. İskilip halkının katkıları ile hazırlanan gıda paketlerini,...
İskilipli hanımlardan ihtiyaç sahiplerine yardım eli
Haberler / Genel
9 Temmuz 2013 Salı 12:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çorum'un İskilip ilçesinde faaliyet gösteren Aç Elini Yardıma Bayan Derneği (AÇELYA) Ramazan ayı münasebetiyle yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı yaparak yardım ellerini uzattı.

İskilip halkının katkıları ile hazırlanan gıda paketlerini, önceden isimleri belirlenen ailelere ulaştıran AÇELYA Bayan Derneği'nin yardım paketlerinde; günlük hayatta en çok kullanılan malzemeler arasında yer alan çay, şeker, un, salça, pirinç, makarna ve yağ yer aldı. Yapılan yardımlarla hem yüzleri gülen hem de duygulanan ihtiyaç sahipleri, böyle mübarek bir ayda yapılan yardımdan dolayı AÇELYA Derneği yetkililerine teşekkür ettiler.

AÇELYA Derneği üyelerinden Suna Süt, ’’Rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir ayda amacımız yardıma muhtaç ailelere yaptığımız gıda yardımıyla onları ekonomik açıdan rahatlatmak ve onlara yalnız olmadıklarını sürekli dernek imkanları çerçevesinde yanlarında olduğumuzu göstermektir. Onları bir nebze olsun mutlu ettiysek görevimizi yerine getirmişizdir." dedi. Suna Süt, dernek olarak çalışmalara bundan sonra da aralıksız devam edeceklerini ve hayırseverlerden destek beklediklerini ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası