Ege Postası
Geri

İsveçli parlamenterler Mardin’de

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e gelen İsveçli parlamenterler Yılmaz Kerimo ve Jacop Johnsson, Vali Turhan Ayvaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.Mardin ilinin sosyal, ekonomik, turizm konuları hakkında parlamenterlere bilgi veren...
İsveçli parlamenterler Mardin’de
Haberler / Güncel
10 Mayıs 2013 Cuma 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e gelen İsveçli parlamenterler Yılmaz Kerimo ve Jacop Johnsson, Vali Turhan Ayvaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Mardin ilinin sosyal, ekonomik, turizm konuları hakkında parlamenterlere bilgi veren Vali Turhan Ayvaz, Mardin'in huzur ve güvenlik açısından son derece güvenilir bir şehir olduğunu söyledi. Yılda bir milyon turisti ağırlayan Mardin’in son yıllarda gerek sanayide ve gerekse turizmde önemli gelişmeler yaşadığını belirten Ayvaz, "7 bin yıllık tarihi kentin farklı diller, dinler ve kültürleri dünyaya hoşgörü mesajları vermektedir." dedi.

Şehrin tarihi yapısının resmedildiği tabloları gören parlamenterler, Mardin'in çok özel bir şehir olduğunu ifade etti. Vali Turhan Ayvaz parlamenterlere İsmet Yedikardeş’in eserlerinin bulunduğu plaket hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası