Ege Postası
Geri

İzmir basının mutlu günü

Kanal D program sorumlusu Türkan Yılmaz Diyarbakır’a gelin gitti. Narlıdere Sağlıbahçe düğün salonunda Diyarbakır 7. Kolordu Askeri Mahkemesi başkanı Hakim Albay Necip Yılmaz’la dünya evine giren Türkan Yılmaz’ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
İzmir basının mutlu günü
Haberler / Güncel
29 Eylül 2012 Cumartesi 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR-ATV, Kanal D ve Flaş TV’de çeşitli programlar yapan ve halen Kanal D’de program sorumlusu olarak görevini sürdüren Türkan Yılmaz, muhteşem gelinliği ile davetlileri büyüledi. Damat Hakim Albay Yılmaz ise damatlığı ile büyük ilgi çekti. Askeri üniformaya benzeyen damatlığındaki rütbelerini de takan damat Yılmaz dans kabiliyeti ile göz doldurdu. ATV, Kanal D ve Flaş TV’de çeşitli programlar yapan ve halen Kanal D’de program sorumlusu olarak görevini sürdüren Türkan Yılmaz, muhteşem gelinliği ile davetlileri büyüledi. Damat Hakim Albay Yılmaz ise damatlığı ile büyük ilgi çekti. Askeri üniformaya benzeyen damatlığındaki rütbelerini de takan damat Yılmaz dans kabiliyeti ile göz doldurdu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası