Ege Postası
Geri

İzmir'de kurumlara resmi talimat: Yüksek katılım istendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bazı açılış törenleri için cumartesi günü (yarın) gerçekleştireceği İzmir ziyareti öncesi, kentteki devlet kurumlarına bir yazı gönderen İzmir Valiliği, açılış töreninin "coşkulu bir biçimde geçmesi" için yüksek katılım istedi. Kaymakamlıklar da ilçelerdeki kurumlara aynı yazıyı geçti. İzmir'de kurumlara resmi talimat
İzmir'de kurumlara resmi talimat: Yüksek katılım istendi
Haberler / Yerel Politika
8 Mayıs 2015 Cuma 18:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yarın İzmir'de olacak ve Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşecek açılış törenine katılacak.

Evrensel Gazetesi’nin haberine göre, bu ziyaret öncesi harekete geçen İzmir Valiliği, aralarında üniversitelerin, il milli eğitim, il sağlık ve il gençlik ve spor müdürlüğünün de bulunduğu 16 farklı kuruma faks yoluyla bir yazı göndererek Cumhurbaşkanı'nın ziyareti için hazırlık yapılmasını istedi.
 
VALİLİK: COŞKULU GEÇMESİNİ İSTİYOR
İzmir Valisi Mustafa Toprak imzasıyla gönderilen yazıda, “toplu açılış töreninin coşkulu bir şekilde yapılabilmesi için en yüksek seviyede katılımın sağlanması” ve “açılış yapılacak tesislerin Türk Bayrağı ve Atatürk Posterleri ile donatılması” istendi. Kaymakamlıklar da ilçelerdeki kurumlara aynı yazıyı geçti.
 
Erdoğan'ın mitinge dönüşen açılış törenleri, kamuoyunda tartışma yaratmış ve muhalefet partileri Yüksek Seçim Kurulu'na başvurarak “Cumhurbaşkanı'nın seçim yasaklarını ihlal ettiğini” ileri sürmüştü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası