Ege Postası
Geri

İzmir'de seçim çalışması yapan CHP'li dört yönetici adliyeye sevk edildi!

İzmir, Çiğli'de seçim çalışmaları sırasında yaşanan olağanüstü bir gelişme, siyasi gündemi sarstı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Okan Er başta olmak üzere, Umut Ergün, Özgür Kızıltepe ve Taner Kaplan adlı dört ilçe yöneticisi, seçim çalışmaları kapsamında duvara yazı yazdıkları iddiasıyla dün gece gözaltına alındı. Bu isimlerin sabah saatlerinde Karşıyaka adliyesine sev edildikleri öğrenildi.
İzmir'de seçim çalışması yapan CHP'li dört yönetici adliyeye sevk edildi!
Haberler / Yerel Politika
17 Mart 2024 Pazar 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Edinilen bilgilere göre, CHP'li yöneticilerin seçim çalışmaları kapsamında ilçenin çeşitli duvarlarına yazı yazmaları nedeniyle dün gece emniyet güçlerince gözaltına alındı. Bugün sabah saatlerinde işlemlerinin tamamlanmasının ardından CHP'li dört yönetici adliyeye sevk edildi.

Bu olay seçim öncesi gerginliği daha da artırırken, CHP ve diğer siyasi parti temsilcileri konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

CHP’de İlçe gençlik kolları Başkanı Okan er ve diğer yöneticilerin adliyeye sevk edildikleri sırada CHP yönetiminden kimsenin olmaması dikkatlerden kaçmazken, adliyeye sevk edilen dört yöneticiyi CHP Gençlik  Kolları Başkanı Burak Kotan yalnız bırakmadı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası