Ege Postası
Geri

İzmir'de şiddetli yağmur

İZMİR’de, dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, kentte yaşamı olumsuz yönde etkiledi, metrekareye 24 saatte 40 kilogram yağış düştü.
İzmir'de şiddetli yağmur
Haberler / İzmir
8 Şubat 2013 Cuma 14:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR Dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, gece geç saatlerde giderek şiddetini arttırdı. Fırtınayla gelen sağanak zaman zaman Körfez’deki deniz ulaşımını da olumsuz etkiledi. Metrekareye 40 kilogram yağışın düştüğü kentte, su baskınlarını önlemek için belediye ekipleri kritik bölgelerde sabaha kadar nöbet tuttu. Büyük çaplı su baskınları olmazken, bazı cadde ve sokaklarda ise zaman zaman şiddetini arttıran yağmur nedeniyle su birikti. Gün boyunca itfaiye ve polis, su baskınlarına karşı alarma geçerken, yağıştan en çok Çınarlı Semti etkilendi. Motosikletli Polis Timleri Amirliği önündeki caddenin suyla dolması nedeniyle trafik uzun süre aksadı. Aynı caddedeki alt geçitte tamamen sular altında kalırken, itfaiye ekipleri suyu tahliye etmek için uzun süre uğraştı. İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, şehir merkezine 24 saatte metrekareye yaklaşık 40 kilogram yağış düştüğünü, salı gününe kadar belirli aralıklarla yağmurun kenti terketmeyeceğini belirtti.(DHA)






YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası