Ege Postası
Geri

İzmir'de yağmurla gelen 511 ton çöp bariyere takıldı

İZMİR'de yağış sonrası derelere atılan çöpler ve rusubatın Körfez'e gitmesini engellemek için mücadele eden İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 9 ayda toplam 511 ton malzeme topladı. Bu haftaki yağışlarda da dere ağızlarındaki sabit bariyelerde biriken çöpler kepçe yardımıyla toplandı.
İzmir'de yağmurla gelen 511 ton çöp bariyere takıldı
Haberler / İzmir
24 Ekim 2015 Cumartesi 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Her yağışta derelerden çöp ve rusubatların İzmir Körfezi'ni kirletmesine, son yıllarda İZSU'nun aldığı önlemlerle büyük ölçüde engel olundu. İZSU; Manda, Buca Kozağaç, Bornova, Büyük Çiğli, Ahır Kuyu, Karakoç, Azmak, Meles ve Arap derelerine koyduğu sabit bariyerle, yüzeyden denize doğru giden çöpleri durdurdu. Çöp ve rusubatlar kepçeler yardımıyla kamyonlara doldurularak, denizin kirlenmesi önlendi. 2015 yılının ilk 9 ayında 511 ton malzeme derelerden toplandı. Ekim ayındaki son yağışlarda da derelerde biriken malzemenin toplanmasına devam ediliyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası