Ege Postası
Geri

İzmir'deki bu işgallere ceza makbuzu dayanmaz

İzmir'de, trafik polislerinin sürekli ceza yazmasına rağmen, kaldırımlara motorlu taşıtların park etmesinin önüne geçilemiyor. İzmir'deki bu işgallere ceza makbuzu dayanmaz
İzmir'deki bu işgallere ceza makbuzu dayanmaz
Haberler / İzmir
6 Ocak 2016 Çarşamba 11:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kentte yayaların özgürce yürüyebileceği kaldırımlar, sadece restoran, kafe gibi işletmelerin masa sandalyeleri ile değil, otopark olarak kullanıldığı için taşıtlar tarafından da işgal ediliyor.



Özelikle ticaretin yoğun olduğu kent merkezindeki kaldırımlar, bu işgallerden en fazla nasibini alıyor. Yayaların şikayetleri, kesilen cezalar, bu güne kadar bunu önlemeye yetmedi. Kent kaldırımlarındaki araç işgali o kadar yoğun ki trafik polisleri dört bir yanda ellerinde fotoğraf makinesi ile ihlali belgelerken, gün boyu ceza yazmaya yetişmekte zorlanıyor. 



Araç sürücüleri ise otopark yetersizliği ve yüksek park ücretlerinden şikayet ediyor. Yarım saatlik otopark ücretinin bile 10 TL olduğu belirtilerek, araçlarını kaldırımlara park etmeye mecbur bırakıldıklarını öne sürüyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası