Ege Postası
Geri

İzmir'deki iki belediyeden milyonluk satış

Karşıyaka Belediyesi ve Torbalı Belediyesi, belediye mülkiyetindeki iki taşınmazı kapalı teklif usulüyle satışa çıkardı. Karşıyaka Belediyesi, Şemiklerdeki bir arsayı 42 milyon 849 milyon TL'den, Torbalı Beldiyesi ise Tepeköy Mahllesinde bulunan akarytakıt istsayonunu 90 milyon 100 bin TL'den satışa çıkarıyor. İki belediyenin toplam satış geliri 113 milyon olması hedefleniyor.
İzmir'deki iki belediyeden milyonluk satış
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Haziran 2023 Cuma 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ÖZLEM KARA/ EGEPOSTASI- Ekonomik krizin derinleşmesi, enflasyonun artmasıyla belediyeler de ekonomik krizden etkileniyor. Bu nedenle de bazı belediyeler, belediye mülkiyetinde bulunan taşınmazları ihaleye çıkarıyor. Karşıyaka Belediyesi ve Torbalı Belediyesi, belediye mülkiyetindeki iki taşınmazı kapalı teklif usulüyle satışa çıkardı. Karar Resmi Gazete‘de yayımlandı.

KARŞIYAKA

Karşıyaka Belediyesi,  Şemikler’de bulunan 25562 ada 3 parsel 856,98 metrekare  boş arsayı kapalı teklif usulü ile satışa çıkardı.  Karşıyaka Belediyesi bu satıştan kasasına 42 milyon 849 milyon koymayı hedefliyor.

İhale 22 Haziran Perşembe günü saat 14.00’de Karşıyaka Belediye Başkanlığı Encümen Salonunda yapılacaktır.

TORBALI

Torbalı Belediyesi, Tepeköy Mahallesinde bulunan 1114 ada 3 parsel 3.003,30 metrekare akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. Belediyenin bu satıştan kasasına 90 milyon 100 bin TL girmesi bekleniyor.

İhale 20 Haziran  saat 14.00’de , İsmail Uygur Kültür Merkezi (Belediye Hizmet Binası) zemin katta bulunan Meclis Toplantı Salonunda yapılacaktır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası