Ege Postası
Geri

İzmir'den çifte 'Cumhuriyet' mesajı: Ankara'ya böyle seslendiler

Yurdun dört bir yanında ve İzmir'de 29 Ekim coşkusu devam ederken, kentteki emek ve demokrasi güçleri Ankara'ya çifte mesajla seslendi. Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde İzmir halkına bilboardlar ve reklam panolarına astıkları afişlerle seslenen TMMOB, DİSK, KESK ve TTB cumhuriyet tarihinin en kanlı terör saldırısını kınayarak 10 Ekim'e yönelik mesaj verdi. İzmir'den çifte 'Cumhuriyet' mesajı:
İzmir'den çifte 'Cumhuriyet' mesajı: Ankara'ya böyle seslendiler
Haberler / İzmir
29 Ekim 2015 Perşembe 16:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- 29 Ekim nedeniyle kentin dört bir yanına afişler asarak İzmir halkına mesaj veren 4 ayrı kurum, verdikleri ortak mesaj ile İzmir halkına seslendi.
 
10 Ekim'de gerçekleşen ve 102 vatandaşın yaşamını yitirdiği kanlı terör saldırısının ardından çeşitli eylemler ve anma etkinlikleri düzenleyen emek ve demokrasi güçleri, platform adına hazırlanan ortak bir mesaj yayınladı. İzmir Emek Barış Demokrasi Güçleri imzalı bildiride "Nasıl bir cumhuriyette yaşamak istiyorsun'" sorusu reklam panolarında yerini aldı. KESK, DİSK, TMMOB ve TTB tarafından hazırlanan kampanya dahilinde kent genelindeki birçok önemli alanda yer alan reklam panolarının karaya bürünmesi ise dikkat çekti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası