Ege Postası
Geri

İzmir'in vergi rekortmenlerine plaket

İZMİR Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından Vergi Haftası'nda düzenlenen törende, 2014 yılı rakamlarına göre gelir ve kurumlar vergisinde en fazla vergi ödeyen İzmir'in vergi rekortmenlerine teşekkür plaketi verildi.
İzmir'in vergi rekortmenlerine plaket
Haberler / Ekonomi
25 Şubat 2016 Perşembe 20:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bornova Vergi Dairesi hizmet binasında düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin ve İzmir'in vergi rekortmenleri katıldı. Törende konuşan Vergi Dairesi Başkanı Engin, Vergi Haftası boyunca vergi bilincinin geliştirilmesi için çeşitli etkinliklerin düzenleneceğini kaydetti. Verginin bir ödev değil, vatandaşlık bilinci olduğunu dile getiren Engin, "Ülkemizde kamu hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için sağlıklı kamu finansmanına ihtiyaç bulunmaktadır. Vergi gelirleri 2015 yılı bütçemizde toplam bütçe gelirleri içinde yüzde 84 oranında bir paya sahiptir. Bu payın içinde ise İzmir olarak yüzde 11.14 oranında katkı sağlayarak büyük bir başarıya imza atmış bulunmaktayız. Vergi geleceğimizdir, bu bağlamda vergi rekortmenlerimize ve vergilerini zamanında ödeyen mükelleflerimize teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmanın ardından Protokol üyeleri rekortmenlere teşekkür plaketi verdi.



SIRALAMA

2014 yılı Gelir vergisi şampiyonları Lucien Arkas, Ahmet Cengiz, Bernard Lucien M Arcas, kurumlar vergisi Philsa Philip Morris, MSC Gemi Acenteliği ve Gediz Elektirik olarak sıralanmıştı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası