Ege Postası
Geri

İzmir’in kadın meclis üyelerinden Bornova'ya tam not

Her ay bir ilçeyi gezerek yapılan belediye çalışmaları hakkında bilgi alan İzmir’in kadın belediye ve il genel meclisi üyeleri Bornova’da yapılan hizmet ve projeleri çok beğendi
İzmir’in kadın meclis üyelerinden Bornova'ya tam not
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Şubat 2013 Cumartesi 10:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI- İzmir’de il genel meclisi ve belediye meclislerinin kadın üyeleri her ay bir ilçeyi ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alıyor. Kadın meclis üyelerinin Ocak ayı ziyaret listesindeki Bornova Belediyesi’nin hizmet ve projeleri büyük beğeni topladı.

 İzmir’in tüm ilçelerinden parti ayrımı gözetmeksizin bütün kadın meclis üyelerinin katıldığı etkinlik, Bornova Belediyesi Nikah Salonu’ndaki toplantıyla başladı. Burada kadın olarak siyasette varolmanın ve meclis üyeliği yapmanın sıkıntılarını ve bunlarla mücadele etme yöntemlerini tartışan kadınlar daha sonra Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’la da bir süre sohbet etti. Başkan Sındır’la Evka-4’teki Şahin Tepesi Restoran’da öğle yemeğinde buluşan kadınlar burada belediye çalışmalarıyla ilgili ayrıntılı bilgi edinme şansı buldu. Son 3.5 yılda hayata geçirilen proje ve hizmetleri bir sunumla anlatan Başkan Sındır, kadın meclis üyelerinin sorularını da yanıtladı.

 İzmir’in il genel ve belediye meclislerindeki kadın temsilcileri Bornova Belediyesi’nin hizmete açtığı tesisleri Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ile birlikte gezdi. Kadın Sığınam Evi, Dramalılar Köşkü Bornova Kent Arşivi ve Müzesi, Atatürk Kitaplığı, Gençlik Merkezi, Işıkkent Spor Tesisleri gibi Bornova Belediyesi’nin hizmet ürettiği merkezleri gezen kadın meclis üyeleri hayranlıklarını gizlemedi.

 Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, topluma hizmet verebilen nitelikli kadınların her alanda varolabilmesi için herkese büyük görev düştüğünü söyledi. Kadının sosyal yaşamdaki varoluşunu çeşitli hizmetlerle ve projelerle desteklediklerini ifade eden Başkan Sındır, “Kadının yaşamın her alanında olabilmesi için mücadele etmek gerekiyor. Kadının iş dünyasından kamu kesimine, yönetim ve karar organlarında bir yurttaş kimliği içinde varolması gerekiyor, ev işlerinin sorumlu kişisi olarak görülmekten çıkması lazım. Kadın meclis üyelerimiz bu konuda önemli bir görevi yerine getiriyor” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası