Ege Postası
Geri

İzmirliler Hıdrellez'de Mikrop'la ''kop''tu

Yurt genelinde her yıl 5 ve 6 Mayıs günü kutlanan ve halk arasında baharın müjdecisi günü olarak kabul edilen, Hıdrellez Bahar Bayramı Turkuaz City de 'Dilekleriniz kabul, Eğlenceniz Bol Olsun ' adı altında büyük coşku ile kutlandı.
İzmirliler Hıdrellez'de Mikrop'la ''kop''tu
Haberler / Güncel
6 Mayıs 2013 Pazartesi 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Turkuaz City'nin başarılı solistlerinden Mikrop Hikmet günlerdir hazırlık yaptıklarını ve bu gece burada bulunan herkesin çok eğleneceğinin sinyalini vererek sahne aldı.
Özel tasarım kırmızı bir kostüm ile sahneye çıkan Mikrop Hikmet, temposu yüksek şarkılar söyleyerek herkesi coşturdu. Turkuaz City bahçesinde kurulan dilek ağacına hücum eden yüzlerca kalabalık dileklerini ağaca astı. Sonrasında Mikrop ile beraber Turkuaz City ailesine yeni katılan solist Süha ile beraber dilekler dileyerek yaktıkları Hıdrellez ateşinin üzerinden atladı. Ateşin üzerinden atlayan vatandaşlar dilek tutmayı da ihmal etmedi. Bazıları sevdiği insanla evlenmek, kimisi araba , ev ve kariyer, öğrenciler de sınavlarda başarı göstermek için dilek tutarak ateşin üzerinden atladı.
Mikrop Hikmet'in kucağına aldığı yangın söndürme tüpü herkesi kahkahaya boğdu. Gece Süha'nın şarkıları ile gece geç saatlere kadar devam etti.




YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası