Ege Postası
Geri

KARSİAD, Barış Derneği üyelerini iftarda ağırladı

Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD) bölgedeki kan davaları ile aileler arasındaki anlaşmazlıkları gidermeyi hedefleyen, aynı zamanda şehrin önde gelen iş adamlarından oluşan Barış Derneği üyelerini iftar programında ağırladı.KARSİAD...
KARSİAD, Barış Derneği üyelerini iftarda ağırladı
Haberler / Genel
18 Temmuz 2013 Perşembe 10:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD) bölgedeki kan davaları ile aileler arasındaki anlaşmazlıkları gidermeyi hedefleyen, aynı zamanda şehrin önde gelen iş adamlarından oluşan Barış Derneği üyelerini iftar programında ağırladı.

KARSİAD dernek merkezinde gerçekleşen iftar programının ev sahipliğini KARSİAD adına Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Murat Dereci, Genel Sekreter Fatih Baş ve Yönetim Kurulu Üyesi Tufan Güler yaptılar. Programa Barış Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Çelik ve yönetim kurulu üyeleri Zihni Çelebi, Metin Durmuş, Ömer Üri, Mehmet Hamoğlu ve Ekrem Demir katıldılar.

Program oruçların açılmasının ardından çay sohbetiyle devam etti. Kars'ın barış ortamı ve ekonomisinin konuşulduğu iftar programı sonrası KARSİAD Başkanı Dereci, Kars’ın önde gelen işadamları ve Barış Derneği üyelerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dereci, "Şehrimizin bu ve benzer buluşmalara ihtiyacı var. Bakınız burada Kars’ın ekonomisine yön veren işadamları, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelindi. Bölge ekonomisi hakkında fikir alışverişinde bulundu." dedi.

Dereci, Ramazan ayının bu ve benzer buluşmalar için bir fırsat olduğu üzerinde durarak şunları söyledi: "Bilhassa fazlalıklarımızı fark ettiğimiz ama en çok da eksikliklerimizi gözden geçirdiğimiz, yoksulların ve çaresizlerin halinden anlama şuuru kazandığımız, nimetlerin kadrini bildiğimiz bir zaman dilimindeyiz. Ramazan bir paylaşımdır. En çok da dayanışmadır. Bu da gösteriyor ki tüm gönüllere iftarlarımızla ilaç olmaya çalışmalıyız. Burada KARSİAD olarak şehrimizin önde gelen iş adamları ve Barış Derneği üyelerini misafir ettik ve şunu gördük; bu buluşmaların sayısını artırmalıyız."

Program karşılıklı fikir alışverişleri sonrası çektirilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası